Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Mikuláš

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Mikuláš - diskuze na toto téma
Maminky, co budete dávat dětem k Mikuláši. Obchody se začínají docela plnit sladkostmi a mě jen z pohledu na ty figurky bolí zuby. Že bych je dětem chtěla kupovat, no nevím. Co dáváte vy?

Linda | 21.10.2022 20:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mikuláš
No, já dětem balíčky ladím do ovona. Hodně mandarinek, jablem a podobně. A co se sladkostí týče, tak letos jim budu dávat tento čajový nápoj https://www.lipoo.cz/. Vypadá to skvěle, jsou to medvídci, které se zalijí vodou a je z toho ovocný nápoj. Jsem zvědavá, co na to děti řeknou :)

Odpověď
Bára | 25.10.2022 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Mikuláš
Taky budu letos nakládat na Mikuláše medvídky Lipoo a ještě se chystám udělat i menší balíčky na vánoce.

Odpověď
Emma | 29.10.2022 22:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Mikuláš
Takže Ti medvídci jsou tedy takový čajový nápoj? Chápu to správně?

Odpověď
Bára | 1.11.2022 22:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Mikuláš
Ano chápeš to správně dáš dohrnku š medvídky zaliješ horkou vodu máš čajový nápoj. Naše děti baví příprava a moc ji chutná, takžena Mikuláše jim budu dávat tento balíček https://www.lipoo.cz/mikulasska-nadilka/mikulassky-balicek-cajovych-medvidku/

Odpověď
Karolka | 26.10.2022 17:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mikuláš
Holky, jak jsou ty medvíci sladký?

Odpověď
Pavla | 23.11.2022 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Mikuláš
Ahoj, sladký jsou :) Ale je to o tom, že se sladkost nápoje reguluje podle toho, kolik dáš do vody medvídků. Podle mě je ideálka tak 2-3 medvídci :) A nápoj je super, nijak extra přeslazený.

Odpověď
Elen | 20.12.2022 13:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Mikuláš
Aha, to je super. Já jsem měla strach, že je to prostě nejaký sladidlo :) Ale pokud se to dá regulovat počtem medvídků, tak jenom dobře :) Díky moc. Lipoo mají i vánočná balíčky :) No, už jsem objednala, tak uvidíme, jaký budou mít úspěch :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné