| Co do balíčku na Mikuláše - diskuze na toto téma |
Ahoj maminky, chtěla bych se zeptat, co dáváte dětem do Mikulášských balíčků?
Pralinka | 21.10.2022 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co do balíčku na MikulášeAhoj, já určitě nějaké ovoce, sladkosti, to je klasika. Ale co mě teď teda zaujalo, to je tento čajový nápoj https://www.lipoo.cz/, tak ten koupím a určitě dětem do balíčku dám. Jsem zvědavá, co na to řeknou :) Já myslím, že je to bude bavit a bude jim to chutnat.
Odpověď Ivana | 23.10.2022 18:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Co do balíčku na MikulášeAhoj, taky mám objednáno do balíčku z lipoo.cz a mají udělané krásné boxy :) tak snad bude radost na místě :) Známa to už zná délé a jejich děti to mají rády tak se trošku opičím. Už teď se na to těším jak to dojde. Odpověď Hanka | 13.11.2022 11:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Co do balíčku na MikulášeJá si ted od kamosky objednala pytlicky a budu delat nebo plnit pytlicky doma. Tak nejake nápady? co do toho dat? na to Lipoo.cz jsem se koukala a je to nádherne jeste kdyz maji dopravu gratis do konce mesice tak bych vyuzila ale co dal? Opakujete nadilku v balicku? Odpověď Lenuska | 20.11.2022 17:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Co do balíčku na MikulášeAhoj, napady od jinud tak predavam. Hodne se diskutuje a jsou skvele recenze na čajove medvidky od lipoo.cz mají zrovna akci na dopravu a mají i balicky na mikulase ale i jine druhy. Odpověď Monca | 17.11.2022 15:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Co do balíčku na MikulášeMam dceru 8let a budu ji davat do balicku i kosmetiku napriklad kremy a lesky a tak a i neco na vlasy. Odpověď |