| Chilli - diskuze na toto téma |
Ahojky, narazila jsem na zajímavý eshop a to thechillidoctor.cz docela dost mě zaujal.. Nemáte s tímto eshopem nějaké zkušenosti? :-) Bára | 25.10.2022 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | ChilliAhojky, ano já ho znám, je super.. manžel má ráda pikantní tak minulý rok jsem mu kupovala dárkové balení koření s chilli :-) Odpověď Lee | 26.10.2022 14:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | ChilliAhoj, ano stránku znám a letos jsem rozhodla objednat toto. https://www.thechillidoctor.cz/9x-chilli-mash-ochutnavkova-chilli-sada-e6947.htm, už jsem odtama vyzkoušela kde co. Jsem tam moc spokojená se vším Odpověď Vlasta | 30.10.2022 16:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ChilliTak to je super, toto jsem neznala, ale už thechillidoctor.cz pořádně projíždím, a myslím, že toho pokoupím po více :D Odpověď Natka | 28.11.2022 00:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ChilliEshop znám, a už jsem tam několikrát nakupovala :-) Je to bezva s přítelem máme rádi pěkně pikantní jídla takže tohle je pro nás jako dělané :-) Odpověď |