| Bolest zad - diskuze na toto téma |
Ahoj, mám teď docela často bolesti zad, není to nic extrémního, ale je to nepříjemný a tak s tím chci začít něco dělat, nějaké rady? Díky :)
Kika | 26.10.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest zad Taky budu ráda za doporučení, nikdy jsem nebyla na masáži tak uvažuju i nad tím, jestli máte někdo tip kam v Brně…?
Odpověď Adriana | 27.10.2022 21:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolest zad Masáž ti určitě může pomoct ale chce to jít za odborníkem, určitě nestačí jenom nějaká relaxační masáž
Odpověď Kika | 29.10.2022 17:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Bolest zad To je mi jasný, proto se právě prám na doporučení ideálně na někoho s kým máte osobní zkušenost :)
Odpověď Helena K. | 29.10.2022 17:40 | Souhlasím | Nesouhlasím | Bolest zad Mně moc pomohl pan Farkaš z Energyflex, nechávám tady odkaz na stránky https://brno.energyflex.cz/ má skvělý přístup a opravdu ví co dělá ;)
Odpověď Kika | 30.10.2022 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Bolest zad Aha děkuju moc za radu vypadá to dobře tak se zkusím objednat :)
Odpověď |