| Kvalitní filtr na vodu - diskuze na toto téma |
Uvažuju nad filtrem vody, četla jsem že balená voda není mo dobrá a z kohoutku taky ne, tak jestli máte tipy Dana | 27.10.2022 20:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní filtr na voduJá jsem z toho teď taky taková rozpolcená co s tou vodou, četla jsem že převaření nestačí a uvažuju proto tak nad nějakým filtrem…
Odpověď Lenka | 27.10.2022 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kvalitní filtr na voduMy vybírali dlouho nějaký kvalitní filtr a nakonec máme právě od Dionely a moc si to pochvalujeme ;)
Odpověď Ella | 27.10.2022 21:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kvalitní filtr na voduLíbí se mi, že je to česká výroba, tak proto bych asi vzala od nich, jaký máte typ filtru?
Odpověď Lenka | 29.10.2022 17:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kvalitní filtr na voduMy máme průtokový FAM1, ale nechte si poradit s výběrem od nich. My jim poslali rozbor vody a oni nám řekli jaký je pro nás nej ;)
Odpověď Ella | 29.10.2022 17:24 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kvalitní filtr na voduAha tak to si radši necháme poradit. Ještě by mě zajímalo jak to je s tou regenerací, chápu dobře že se už potom nekupuje celý filtr ale jenom reg.vložka? Jak dlouho to asi vydrží než je potřeba měnit?
Odpověď Lenka | 29.10.2022 17:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kvalitní filtr na voduJojo přesně tak, no nám to vydrží necelý rok, ale to samozřejmě záleží od toho kde žijete a kolik vás doma je no
Odpověď Ella | 30.10.2022 17:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Kvalitní filtr na voduJasně chápu, alespoň přibližně jsem chtěla, díky moc
Odpověď |