| Hubnutí v krátké době - diskuze na toto téma |
Máte prosím někdo návod jak hubnout rychle ale zdravě? Které cvičení je k tomu třeba dobré a které zase ne? Anežka | 30.10.2022 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí v krátké doběJá jsem místo cvičení začala držet dietu ketofit a krásně jsem shodila přebytečná kila.Ze své zkušenosti mohu všem doporučit. Odpověď Lenka | 30.10.2022 19:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Hubnutí v krátké doběDieta je možná dobrá, ale to není dlouhodobé řešení. Já jsem si doma s manželem nechala zařídit domácí posilovnu a každý večer chodíme společně pravidelně cvičit. Nevěřila by jste jak najednou jedou kila dolů. Odpověď Anežka | 31.10.2022 19:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Hubnutí v krátké doběJaké zařízení tak máte v takové osobní domácí posilovně? Bylo drahé ji zařídit? Odpověď Lenka | 1.11.2022 15:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Hubnutí v krátké doběHele mi tam toho máme spoustu, ale to spíš chce vybírat podle toho co vás třeba baví nebo tak. Já jsem to s manželem vybírala z obchodu, kde se specializují na vybavení do posiloven a prodávají kvalitní cvičební stroje https://www.fitham.cz/ Odpověď |