| Erekce u staršího pána - diskuze na toto téma |
Už si to musím přiznat, že patřím tak trochu do starého železa. Potřeboval bych poradit co opravdu dokáže pomoci na erekci? Aby mi to zase stálo? Dan | 31.10.2022 00:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erekce u staršího pánaJá jsem si to dlouho nechtěl přiznat, ale nakonec jsem to začal řešit a koupil jsem si přírodní prášky na erekci, které mi ho dokáží postavit kdykoliv. Odpověď Karel | 31.10.2022 22:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erekce u staršího pánaNevím přesně co myslíte pro staršího pána, ale já mám 56 a perfektně mi zabírá prášek na lepší erekci https://www.supererekce.cz/9-ardorin Vždy mi začne rychle fungovat a jdu na věc. Odpověď Honza | 1.11.2022 18:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erekce u staršího pánaNemáte strach si takové věci kupovat přes net? Odpověď Nikola | 2.11.2022 22:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erekce u staršího pánaMůžu vás hoši uklidnit, že konkrétně na ekondomech mají ty doplňky na erekci účinné takže po nich vám rozhodně bude fungovat ;). Kupuju od nich manželovi prášky a valí po nich perfektně. Odpověď |