Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 03. dubna 2026, svátek má Richard, zítra Ivana
Vyhledávání

Diskuse - Účes

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Účes - diskuze na toto téma
Holky, nechala jsem se ostříhat. Měla jsem dlouhé vlasy, ale nějak jsem zatoužila po změně... no a jak to bývá, zase nejsem spokojená :D Tak jsem si říkala, že bych zkusila clip in. Poradíte, kde mají nejlepší nabídku?

Denisa | 1.12.2022 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Účes
To je jasný, to snad máme všechny stejně :D :D :D Hele, ty clip in jsou super volba :) Mrkni se na nabídku https://www.clip-in-vlasy.eu/. Tady mají velmi kvalitní clipy, mají z pravých vlasů, takže vydrží. A hlavně tam mají fakt hooodně odstínů :)

Odpověď
Danka | 17.12.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Účes
Prosím tě, jak je to s odstíny těch clip in? Mám docela strach, že bych netrefila ten svůj... Jak se tohle řeší?

Odpověď
Jana | 3.2.2023 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Účes
To se neboj, oni ti se vším poradí :) Já jsem jim psala mail a na všem jsme se domluvili. A perfektně jsem se trefila.

Odpověď
Adina | 28.2.2023 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Účes
Tak to je paráda :) ty a mají clip-in-vlasy.eu nějakou pobočku, kde bych si ty clipy mohla "osahat"? Přeci jen osobní výběr, je osobní výběr... Nebo nemusím ty clipy vidět před koupí osobně? Je to zbytečné?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné