| Účes - diskuze na toto téma |
Holky, nechala jsem se ostříhat. Měla jsem dlouhé vlasy, ale nějak jsem zatoužila po změně... no a jak to bývá, zase nejsem spokojená :D Tak jsem si říkala, že bych zkusila clip in. Poradíte, kde mají nejlepší nabídku? Denisa | 1.12.2022 11:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | ÚčesTo je jasný, to snad máme všechny stejně :D :D :D Hele, ty clip in jsou super volba :) Mrkni se na nabídku https://www.clip-in-vlasy.eu/. Tady mají velmi kvalitní clipy, mají z pravých vlasů, takže vydrží. A hlavně tam mají fakt hooodně odstínů :) Odpověď Danka | 17.12.2022 15:03 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: ÚčesProsím tě, jak je to s odstíny těch clip in? Mám docela strach, že bych netrefila ten svůj... Jak se tohle řeší? Odpověď Jana | 3.2.2023 00:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: ÚčesTo se neboj, oni ti se vším poradí :) Já jsem jim psala mail a na všem jsme se domluvili. A perfektně jsem se trefila. Odpověď Adina | 28.2.2023 15:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | ÚčesTak to je paráda :) ty a mají clip-in-vlasy.eu nějakou pobočku, kde bych si ty clipy mohla "osahat"? Přeci jen osobní výběr, je osobní výběr... Nebo nemusím ty clipy vidět před koupí osobně? Je to zbytečné? Odpověď |