| Zubní pasta - diskuze na toto téma |
Ahoj, měla bych dotaz a prosím přímo o tip na dobrou zubní pastu. Šetrnou, pečující a i bělící. Máte tip? Hana | 31.10.2022 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zubní pastaNo nevím jestli zubní pasta bělí zuby. Mám z drogérky vyzkušené snad všechny kde je napsáno whitening a na zubech se to nijak nepodepsalo. Odpověď Markéta | 6.11.2022 17:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zubní pastaNeničí tady ty bělící přípravky moc zuby? Z toho bych měla docela strach. Odpověď Katka | 12.11.2022 23:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zubní pastaTak to co mají třeba na eshopu krásný úsměv, tak je všechno bez peroxidu, takže to ti zuby neponičí. Odpověď Heleena | 20.11.2022 21:16 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zubní pastaMohu potvrdit, mám jen dobré zkušenosti s výrobky od krasnyusmev.cz Třeba ty jejich bělící sady na domácí bělení zubů jsou za mě top. Odpověď Bára | 28.11.2022 06:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zubní pastaa to používáš přímo tuhle bělící sadu www.krasnyusmev.cz/white-pearl-stomatologicky-belici-system-pap-80ml ??? Odpověď Heleena | 30.11.2022 20:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zubní pastano já od krasny usmev používám víc výrobků a zatím jsem byla se všema spokojena :) a tahle bělící sada je jedna z nejlepších.... Odpověď |