| Jak vyřešit vrásky? - diskuze na toto téma |
Začala jsem řešit problém s tvořícími se vráskami. Můžete mi poradit, jak se jich zbavit? Alice | 1.11.2022 16:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak vyřešit vrásky?Také jsem tento problém řešila a naprosto vám rozumím. Já jsem z toho byla taky hotová. Pomohlo mi, když jsem objevila přístroj proti vráskám https://www.kingrayshop.cz/p/liftmee-ultrasonic-ultrazvukovy-pristroj-proti-vraskam , která mi pomohl se jich kompletně zbavit. Odpověď Kika | 3.11.2022 20:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak vyřešit vrásky?Já zkoušela všechno možný a nakonec jsem si nechala vrásky vyplnit na estetické klinice a jsem ráda, že jsem se k tomu odhodlala :)
Odpověď Lucka | 4.11.2022 11:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak vyřešit vrásky?A kde jsi byla? Jsem z Prahy tak budu ráda za zkušenosti dobrý i špatný abych, věděla kam jít, čemu se naopak vyhnout atd.
Odpověď Kika | 19.11.2022 20:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak vyřešit vrásky?Byla jsem v Praze na https://www.abclinic.com/ a byli úžasní, vůbec jsem nečekala tak skvělý přístup, cítila jsem se tam od první chvíle jako v bavlnce a hlavně ten výsledek je perfektní. Mají teď dokonce každé úterý a čtvrtek 10% slevu na každý dermatologický zákrok :)
Odpověď Lucka | 20.11.2022 16:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Jak vyřešit vrásky?Aha to je super, tak to určitě využiju, děkuju za tip :) ještě by mě zajímalo, jestli se to dá v pohodě vydržet nebo jestli to hodně bolí?
Odpověď Kika | 23.11.2022 17:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Jak vyřešit vrásky?No já pořád říkám když se mě někdo ptá, že když jsem to úplně v pohodě vydržela já, tak ostatním to musí připadat úplně jako nic :D
Odpověď Lucka | 23.11.2022 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Jak vyřešit vrásky?Tak to jsi mě uklidnila :-D děkuju moc, hned se tam objednám..jak já se na to už těším :-))
Odpověď Majka | 4.11.2022 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak vyřešit vrásky?Taky nad tím uvažuju protože kosmetika už prostě nestačí.
Odpověď |