Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Úprava vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Úprava vlasů - diskuze na toto téma
Holky, rodina na mě tlačí, že si mám vybrat něco k vánocům. Já jsem teda nad tím uvažovala a protože jsem moc líná na úpravu vlasů, tak jsem si říkala, že bych si nechala koupit toto https://www.orava.eu/cz/cs/loknovacia-kulma-k-231-b. Máte ji někdo? Jak jste s ní spokojeny?

Zuzina | 5.11.2022 13:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úprava vlasů
Mě se osvědčily na zahuštění vlasů clipy. Nejenomže je prodlouží, ale i krásně zahustí.

Odpověď
Majka | 10.11.2022 09:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Úprava vlasů
Kde jste sehnala kvalitní materiál k prodloužení vlasů?

Odpověď
Zuzina | 17.11.2022 11:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Úprava vlasů
Kamarádka mě doporučila www.vlasy-levne.cz.

Odpověď
Dana | 23.11.2022 18:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úprava vlasů
Vlasy-levne znám, mají pobočku v Brně. Mám s jejich materiálem, prodloužené taky vlasy.

Odpověď
Zita | 25.11.2022 20:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Neznám je, ale chci se na pobočku zajít podívat. Chtěla bych si vlasy nechat taky prodloužit.

Odpověď
Irena Divíšková | 1.7.2025 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Úprava vlasů
Spíš než prodloužení by mě zajímalo jak podpořit růst mých vlasů. Řešim právě úpravu vlasů, ale zjistila jsem že mě ve všem limituje jejich hrozně pomalý růst a vypadávání. Čím vlasy uzdravit a nakopnout k růstu nových? Snažím se vyhýbat všem umělým a nekvalitním přípravkům a i v péči jsem omezila věci, které jim škodí.

Odpověď
Dani | 20.8.2025 11:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mně se na růst vlasů osvědčily hlavně vitamíny od Foligo, protože obsahují biotin, zinek a další látky, co vlasy potřebují. K tomu jsem se snažila víc spát, omezit stres, jíst pestře a pravidelně masírovat pokožku hlavy, aby se prokrvila. Myslím, že největší roli u mě hrály právě ty vitamíny, ale je fajn to podpořit i těmito drobnostmi.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné