| Přírodní dekorativní kosmetika - diskuze na toto téma |
Zdravím, na internetu jsem narazila na dekorativní kosmetiku - čistě přírodní od značky DR.BELTER. Nemáte se značkou někdo zkušenost? Nikola | 2.11.2022 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní dekorativní kosmetikaJá si dekorativku objednávám z eshopu elabela.cz mají šetrnou přírodní kosmetiku, která netestuje na zvířatech :) Odpověď Rose | 2.11.2022 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní dekorativní kosmetikaJá teda kosmetiku kupuju z notino. Ten shop je super, mají vše na jednom místě a hlavně tam mají opravdu dokonalou nabídku. Odpověď Markéta | 14.11.2022 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní dekorativní kosmetikaJá jsem si z jejich e-shopu oblíbila Maremma Officinalis, protože mají velmi šetrnou péči o pokožku a hlavně se mi líbí, že netestují na zvířatech. Odpověď Anet | 21.11.2022 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní dekorativní kosmetikaKde bych tady tu kosmetiku sehnala? :) Odpověď Markéta | 23.11.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní dekorativní kosmetikaJestli myslíš Maremma Officinalis, tak tu mají tady na tom eshopu https://elabela.cz/maremma-officinalis/ Odpověď Julie | 3.11.2022 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní dekorativní kosmetikaJá od DR.BELTER kupuju jak dekorativku, tak klasické produkty na tělo, ale i na pleť. Vše mají s výborným složením, netestují na zvířatech a kosmetika je hodně používaná i v kosmetických salónech, což o něčem svědčí. Odpověď Marika | 5.11.2022 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní dekorativní kosmetikaHolky, já jejich kosmetiku miluju, mají super produkty. Výborná je hlavně tato tekutá oční linka https://www.belter.cz/greentec-make-up/tekuta-ocni-linka-24-7/ Odpověď Zdena | 9.11.2022 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní dekorativní kosmetikaZdravím, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - už dlouho chci zkusit čistě přírodní kosmetiku, ale nikdy jsem neměla ponětí jakou. DR.BELTER určitě zkusím :) Odpověď Fineko Hana | 3.11.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potvrzení o pujcce mezi jednotlivci Už jsem neveril na pujcování penez, protože všechny banky muj spis odmítly; Opravdu jsem byl ve své bance. Ale jednoho dne me kamarád doporucil soukromému veriteli, jehož email mi dala. Zkusil jsem to s ním tak, že jsem mu dal ?? email a fungovalo to. Mel jsem toho pravého, poctivého soukromého veritele, kterého jsem hledal roky. Dostal jsem pujcku 500 000 Kc se sazbou 3 %, která mi umožnuje v soucasnosti dobre žít a pravidelne platím své mesícní splátky. Mužete se na nej obrátit, pokud potrebujete pujcku z ruzných osobních duvodu. Pujcky bez potíží dostali i dva mí kolegové.
Zde je jeho e-mail: kristynaplemenikova45@gmail.com Odpověď |