Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Přírodní dekorativní kosmetika

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Přírodní dekorativní kosmetika - diskuze na toto téma
Zdravím, na internetu jsem narazila na dekorativní kosmetiku - čistě přírodní od značky DR.BELTER. Nemáte se značkou někdo zkušenost?

Nikola | 2.11.2022 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní dekorativní kosmetika
Já si dekorativku objednávám z eshopu elabela.cz mají šetrnou přírodní kosmetiku, která netestuje na zvířatech :)

Odpověď
Rose | 2.11.2022 23:11 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Přírodní dekorativní kosmetika
Já teda kosmetiku kupuju z notino. Ten shop je super, mají vše na jednom místě a hlavně tam mají opravdu dokonalou nabídku.

Odpověď
Markéta | 14.11.2022 10:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Já jsem si z jejich e-shopu oblíbila Maremma Officinalis, protože mají velmi šetrnou péči o pokožku a hlavně se mi líbí, že netestují na zvířatech.

Odpověď
Anet | 21.11.2022 21:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Přírodní dekorativní kosmetika
Kde bych tady tu kosmetiku sehnala? :)

Odpověď
Markéta | 23.11.2022 20:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Přírodní dekorativní kosmetika
Jestli myslíš Maremma Officinalis, tak tu mají tady na tom eshopu https://elabela.cz/maremma-officinalis/

Odpověď
Julie | 3.11.2022 16:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Přírodní dekorativní kosmetika
Já od DR.BELTER kupuju jak dekorativku, tak klasické produkty na tělo, ale i na pleť. Vše mají s výborným složením, netestují na zvířatech a kosmetika je hodně používaná i v kosmetických salónech, což o něčem svědčí.

Odpověď
Marika | 5.11.2022 11:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Holky, já jejich kosmetiku miluju, mají super produkty. Výborná je hlavně tato tekutá oční linka https://www.belter.cz/greentec-make-up/tekuta-ocni-linka-24-7/

Odpověď
Zdena | 9.11.2022 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Přírodní dekorativní kosmetika
Zdravím, jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - už dlouho chci zkusit čistě přírodní kosmetiku, ale nikdy jsem neměla ponětí jakou. DR.BELTER určitě zkusím :)

Odpověď
Fineko Hana | 3.11.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potvrzení o pujcce mezi jednotlivci
Už jsem neveril na pujcování penez, protože všechny banky muj spis odmítly; Opravdu jsem byl ve své bance. Ale jednoho dne me kamarád doporucil soukromému veriteli, jehož email mi dala. Zkusil jsem to s ním tak, že jsem mu dal ?? email a fungovalo to. Mel jsem toho pravého, poctivého soukromého veritele, kterého jsem hledal roky. Dostal jsem pujcku 500 000 Kc se sazbou 3 %, která mi umožnuje v soucasnosti dobre žít a pravidelne platím své mesícní splátky. Mužete se na nej obrátit, pokud potrebujete pujcku z ruzných osobních duvodu. Pujcky bez potíží dostali i dva mí kolegové. Zde je jeho e-mail: kristynaplemenikova45@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné