Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 22. dubna 2026, svátek má Evženie, zítra Vojtěch
Vyhledávání

Diskuse - Kožená kabelka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kožená kabelka - diskuze na toto téma
Ahoj holky, neporadily by jste mi kde bych dostala koupit pěknou a kvalitní koženou kabelku pro mamku?

Nikola | 16.11.2022 22:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kožená kabelka
Moje mamča by chtěla taky koženou kabelku na Vánoce, ale potom, co jsem prošla celý obchoďák a v něm všechny obchody, kde byla možnost pořídit koženou kabelku, tak jsem docela zoufalá :(

Odpověď
Verča | 3.12.2022 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kožená kabelka
Máš lepší, když se podíváš na internetu. Kabelku mám zatím jenom jednu koženou a určitě né poslední a tu jsem si pořídila na eshopu bagind.cz

Odpověď
Vikky | 6.12.2022 14:16 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kožená kabelka
A tam mají věci kožené? Mamka potřebuje novou peněženku a tu bych jí ráda koupila kvalitní, koženou. Tak hledám spolehlivý shop :)

Odpověď
Domiinka | 1.7.2025 07:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kožená kabelka
Když jsem si zničila koženou kabelku neodborným čištěním, řekla jsem si, že příště už to nechám na profesionálech. Dlouho jsem hledala kvalitní čištění oděvů v Praze, kde by si poradili i s koženými věcmi, a nakonec objevila čistírnu https://www.cistirnaperola.cz/ Výsledek předčil všechna má očekávání. Kabelka je zase jako nová. Čistá, jemná, bez skvrn i poškození. Od té doby tam nosím i své kožené bundy a saka, ale i klasické oblečení z běžných materiálů. Cítím se konečně uvolněně, protože vím, že péče je v dobrých rukou. Perola pro mě znamená jistotu, že se mé věci nezničí, ale naopak dostanou přesně to, co potřebují.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné