| Doplňky stravy N-Medical - máte zkušenost? - diskuze na toto téma |
Zdravím, nemáte někdo zkušenost s doplňky stravy N-Medical? Mají teď akci - při koupi dvou doplňků, mají zdarma jako dárek náušnice Swarovski. Jarka | 3.11.2022 23:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Doplňky stravy N-Medical - máte zkušenost?Já od nich kupuju doplňky stravy pravidelně - mají je fakt výborné a fungujou. Osvědčil se mi Hyaluron a Elastin - tato kombinace je výborná na klouby a pokožku. Taky na tu akci mrknu a objednám si je do zásoby :) Odpověď Ester | 7.11.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Doplňky stravy N-Medical - máte zkušenost?Moc děkuji, napíšete ještě, kde doplňky stravy od N-Medical kupujete? Odpověď Jarka | 11.11.2022 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Doplňky stravy N-Medical - máte zkušenost?Tady máte odkaz na Elastin https://shop.n-medical.cz/home/694-elastin-n-medical-forte-100-tobolek-8594190490274.html Hyaluron tam taky rovnou objednáte. Odpověď Ester | 18.11.2022 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Doplňky stravy N-Medical - máte zkušenost?Moc díky, doplňky stravy N-Medical už mám doma a náušnice jsou fakt parádní. Odpověď |