Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pátek 17. dubna 2026, svátek má Rudolf, zítra Valérie
Vyhledávání

Diskuse - Suché vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Suché vlasy - diskuze na toto téma
Podle čeho si vyberu správný šampon? Mám hodně suché vlasy, tak jsem si koupila šampon na suché vlasy, ale začaly se mi z něj dělat lupy, tak to nechápu :(

Nicola | 11.11.2022 13:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché vlasy
Ahoj, taky mě trápí problém suchých vlasů....zkoušela jsem už hodně šamponů a nejvíce mi vyhovuje arganový šampon od dr. Santé.

Odpověď
Alex | 24.11.2022 17:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché vlasy
Šampon by se měl vybírat podle vlasové pokožky ;) nikoliv podle vlasů. Taky jsem jednu dobu měla hodně lupů, tak jsem zkusila jinou kosmetiku a pomohlo to. Nechám tu když tak odkaz kdyby jste měly stejný problém https://expertnavlasy.eu/products/zvyhodneny-golden-balicek

Odpověď
Míša | 28.11.2022 21:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Suché vlasy
Přípravky na vlasy od the garden používám tři roky a neměnila bych. Je to příjemná kosmetika, která vlasům prospívá a je to na nich znát.

Odpověď
Anna | 19.12.2022 15:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Suché vlasy
Mně pomohly ty vitamíny na vlasy co mají. Takové zlepšení jsem nečekala, konečně mám už i podrosty, takže to hodnocení co mají je na místě.

Odpověď
Hanka | 6.12.2022 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché vlasy
Nevíte, jak je na tom Milva? Mají ty šampony opravdu nějaký účinek?

Odpověď
Veronika | 4.7.2025 08:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Suché vlasy
Mám jemné vlasy, které špatně snášejí klasické barvení, takže jsem hledala něco šetrného, co by mi přesto dodalo výraznou barvu. Narazila jsem na semi-permanentní barvu Aloxxi Ultra Hot v černé https://www.eshop.aloxxi.cz/barvy-na-vlasy-ultra-hot/barva-na-vlasy-semi-permanentni-ultra-hot--cerna-aloxxi-125ml/ a byla jsem příjemně překvapená. Barva je opravdu intenzivní, krásně drží, a co je pro mě hlavní, tak vlasy po barvení nevypadají jako sláma, ale jsou jemné a lesklé. Používám ji pravidelně jednou za měsíc na oživení tónu a zatím jsem nenašla nic lepšího. Navíc se dobře vymývá, takže pokud bych se někdy chtěla vrátit k jinému odstínu, nebude to problém.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné