Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Granule pro bulíka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Granule pro bulíka - diskuze na toto téma
Jaké granule by jste mi doporučili pro bulíka?

Linda | 19.11.2022 22:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro bulíka
Jelikož jsou bulíci dost problémový co se týče zažívání, tak bych zkusila hypoalergenní granule od SlovakiaFarma, tam je to složení kvalitní a neobsahují žádné nesmysly, co by psovy udělaly zle.

Odpověď
Míla | 6.12.2022 14:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Granule pro bulíka
Jojo, ti buldočcina to bývají náchlní. Jaké granulky pro něj kupuješ?

Odpověď
Žaneta | 3.9.2024 22:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Granule pro bulíka
Mám velmi aktivního pejska, který miluje prozkoumávat okolí, což je sice skvělé, ale někdy to přináší starosti, že by se mi mohl ztratit. Proto jsem mu pořídila lokalizační přívěsek od https://www.armodd.cz/chytre-lokatory/ Tento přívěsek mi umožňuje mít přehled o tom, kde se můj pejsek nachází, a to mi přináší obrovský klid. Přívěsek je lehký a pejskovi vůbec nevadí, což je pro mě důležité. Když jsme venku, nemusím se bát, že by se mi ztratil, protože vím, že ho díky tomuto přívěsku rychle najdu. Tento produkt bych doporučila každému, kdo chce mít jistotu, že jeho pejsek bude vždy v bezpečí.

Odpověď
Hanka | 11.11.2024 21:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Granule pro bulíka
Kdo máte zkušenosti ohledně granulí pro svého psa? Můžete mi někdo prosím poradit, podle čeho granule nejlépe vybírat?

Odpověď
Marcela | 15.11.2024 16:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Granule pro bulíka
Granule musíte pro svého psa vybírat hlavně podle složení, ale také podle toho jak starý váš pes je a kolik váží. Já se snažím pro svého psa kupovat to nejkvalitnější, a proto vybírám granule bez obilovin, konzervantů a jen vyráběné z čerstvého masa. Můj pes se může utlouct po granulích z jehněčího masa https://www.krmiva-pucalka.cz/granule-pro-dospele-psy/marp-holistic-lamb-jehneci-bez-obilovin-12kg

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné