Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Prodej přes realitní kancelář nebo ne?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Prodej přes realitní kancelář nebo ne? - diskuze na toto téma
Je prodej přes realitní kancelář rychlejší než prodej nemovitosti na vlastní pěst? Co myslíte?

Valounek | 17.11.2022 08:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodej přes realitní kancelář nebo ne?
Pokud se musíte ptát, tak určitě přes realitní kancelář. Vždycky je to lepší, protože jim sice dáte nějakou provizi, ale pokud je to solventní realitní kancelář, tak vás celým tím procesem provede bez toho, aby vy jste do toho nějak významně vstupovali. Protože když ne, tak se vám celý ten prodej může paradoxně dost prodražit. Vím to z vlastní zkušenosti, kdy si známí brali přes https://www.epujcka.cz/mikropujcky/ mikropůjčky, protože prodej domu se jim táhl a oni neměli peníze na nájem v provizorním bytě.

Odpověď
Markéta | 18.11.2022 00:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prodej přes realitní kancelář nebo ne?
Určitě je rychlejší. Nebo tedy alespoň z mé zkušenosti. Když jsem si našla v Brně realitní kancelář, tak pak byl inzerát během pár dnů online a hned začalo chodit několik zájemců. Zájem byl opravdu velký, takže se pak i zvedla cena a byt se podařilo prodat opravdu výhodně.

Odpověď
Daniel | 20.11.2022 09:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Prodej přes realitní kancelář nebo ne?
Také to teď zrovna řešíme, a tak bych se chtěl zeptat, můžete mi někdo doporučit dobrou realitní kancelář z Brna, na kterou by bylo spolehnutí?

Odpověď
Markéta | 23.11.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Prodej přes realitní kancelář nebo ne?
Já můžu doporučit realitní kancelář https://www.vysnenydum.cz/ Jednání opravdu na jedničku. Bylo vidět, že se snaží, abych s tím já měla co nejmíň starostí.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné