Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Potřeby do postýlky pro miminko

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Potřeby do postýlky pro miminko - diskuze na toto téma
Zdravím, poradíte kde mají hezkou výbavičku pro mimčo - chybí mi ještě povlečení do postýlky, mantinel a zavinovačku.

Monika | 16.11.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Potřeby do postýlky pro miminko
Krásné vybavení do postýlky mají na https://www.mamitati.cz/ mrkněte - taky jsem u nich všechno do postýlky pro malého objednávala. Mají velký výběr a pořád i dobré ceny.

Odpověď
Vanda | 23.11.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Potřeby do postýlky pro miminko
Taky u nich pro mimčo nakoupím výbavičku :) Jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - eshop má široký výběr, krásné věci a rozumné ceny.

Odpověď
Lucka | 10.12.2023 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Maminky, krásné věci pro miminko a široký výběr mají na e-shopu Feedo. Mrkněte na jejich stránky, mají fakt všechno a vše hlavně i skladem.

Odpověď
Klára | 14.12.2023 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminko
Souhlasím, taky tam nakupuju a celkem často. Doporučím se přihlásit do jejich věrnostního programu - pak čerpáte plno výhod a dostáváte slevy na další nákupy. Tady najdete víc www.feedo.cz/feedoclub

Odpověď
Míla | 20.12.2023 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminko
Holky, taky na e-shop Feedo mrknu, i na jejich věrnostní program - každá sleva je dobrá!

Odpověď
Janka | 2.1.2024 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravím, taky všechno pro prcka nakupuju na feedo.cz a spokojenost! Jak už tady holky psaly - taky jsem ve věrnostním klubu a čerpám výhody a slevy.

Odpověď
Zuzka | 4.1.2024 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminko
A nemáte od nich třeba i monitor dechu? Ten jediný mi chybí a chci ho určitě objednat na jejich stránkách.

Odpověď
Helena | 6.1.2024 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminko
To by mě taky zajímalo - zrovna vybírám, jaký koupit. Bydlíme v rodinném době a je celkem velký, takže se přidám do diskuze.

Odpověď
Janka | 10.1.2024 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminko
Mám tento kupovaný na jejich stránkách www.feedo.cz/angelcare-ac127-monitor-dechu-a-el-chuvicka-kos-classic-1-kazeta a jsem spokojená. Taky bydlíme v rodinném domě a funguje bez potíží, ale hlavně mám prcka pořád pod dohledem.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné