| Potřeby do postýlky pro miminko - diskuze na toto téma |
Zdravím, poradíte kde mají hezkou výbavičku pro mimčo - chybí mi ještě povlečení do postýlky, mantinel a zavinovačku. Monika | 16.11.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Potřeby do postýlky pro miminkoKrásné vybavení do postýlky mají na https://www.mamitati.cz/ mrkněte - taky jsem u nich všechno do postýlky pro malého objednávala. Mají velký výběr a pořád i dobré ceny. Odpověď Vanda | 23.11.2022 22:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Potřeby do postýlky pro miminkoTaky u nich pro mimčo nakoupím výbavičku :) Jsem ráda, že jsem na tuto diskuzi narazila - eshop má široký výběr, krásné věci a rozumné ceny. Odpověď Lucka | 10.12.2023 19:25 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Potřeby do postýlky pro miminkoMaminky, krásné věci pro miminko a široký výběr mají na e-shopu Feedo. Mrkněte na jejich stránky, mají fakt všechno a vše hlavně i skladem. Odpověď Klára | 14.12.2023 16:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminkoSouhlasím, taky tam nakupuju a celkem často. Doporučím se přihlásit do jejich věrnostního programu - pak čerpáte plno výhod a dostáváte slevy na další nákupy. Tady najdete víc www.feedo.cz/feedoclub Odpověď Míla | 20.12.2023 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminkoHolky, taky na e-shop Feedo mrknu, i na jejich věrnostní program - každá sleva je dobrá! Odpověď Janka | 2.1.2024 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Potřeby do postýlky pro miminkoZdravím, taky všechno pro prcka nakupuju na feedo.cz a spokojenost! Jak už tady holky psaly - taky jsem ve věrnostním klubu a čerpám výhody a slevy. Odpověď Zuzka | 4.1.2024 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminkoA nemáte od nich třeba i monitor dechu? Ten jediný mi chybí a chci ho určitě objednat na jejich stránkách. Odpověď Helena | 6.1.2024 22:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminkoTo by mě taky zajímalo - zrovna vybírám, jaký koupit. Bydlíme v rodinném době a je celkem velký, takže se přidám do diskuze. Odpověď Janka | 10.1.2024 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Potřeby do postýlky pro miminkoMám tento kupovaný na jejich stránkách www.feedo.cz/angelcare-ac127-monitor-dechu-a-el-chuvicka-kos-classic-1-kazeta a jsem spokojená. Taky bydlíme v rodinném domě a funguje bez potíží, ale hlavně mám prcka pořád pod dohledem. Odpověď |