| Kosmetické dárky pro kamarádky - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaké dárečky pro kamarádky kupujete? Poradíte - asi bych šla spíš do přírodní kosmetiky, ve které se ale nevyznám? Ester | 17.11.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetické dárky pro kamarádkyJá miluju kosmetiku DR.BELTER - je čistě přírodní, netestovaná na zvířatech a má skvělé produkty. Odpověď Jarka | 19.11.2022 16:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyVložila byste mi odkaz na jejich kosmetiku, kde ji kupujete prosím? Odpověď Ester | 21.11.2022 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyAno, tady je odkaz na jejich e-shop https://www.belter.cz/intensa-ruce-nehty/ Odpověď Slávka | 23.11.2022 22:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetické dárky pro kamarádkySuper tip na kosmetiku - díky. Všude čtu na DR.BELTER jen samou chválu, takže jdu vybírat a objednávat. Odpověď Emma | 20.11.2022 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetické dárky pro kamarádkyJá veškerou kosmetiku a dárky řeším na www.notino.cz. Jsem tam dlouhodobě spokojená, vždy mají vše co hledám a vezmu toho rovnou na jednom místě více Odpověď Renča | 23.3.2023 13:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyRozhodně souhlasím. Taky už spoustu let beru věci jen na www.notino.cz a nedám na to dopustit, ty ceny jsou bezkonkurenční Odpověď Broukk | 20.11.2022 21:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetické dárky pro kamarádkyAhojky a máte zkušenost i s jinou značkou kosmetiky? Odpověď Renata | 23.11.2022 22:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyAhojky skvělý výběr s kvalitní přírodní kosmetikou má eshop Elabela, tak se podívej. Sama si tam kupuji kosmetiku jsem velmi spokojená :-p Odpověď Broukk | 26.11.2022 10:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyTak jsem se dívala a hodně mě oslovila tato intenzivní péče proti vráskám https://elabela.cz/produkt/intenzivni-pece-proti-vraskam/ nemáš ji náhodou vyzkoušenou? Odpověď Vanda | 14.1.2023 18:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kosmetické dárky pro kamarádkyNekupovala jste některá tuto sadičku? Je ten krém dobrý? https://www.notino.cz/calvin-klein/euphoria-darkova-sadaii-pro-zeny/ Odpověď sašet | 14.2.2023 15:43 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyTak to je super, na www.notino.cz jsem zrovna nedávno objednala dárek abych ho měla dnes na Valentýna, tak jsem zvědavá, co na to přítel řekne Odpověď Minty | 14.3.2023 18:04 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyco jste tam objednala? a mělo to úspěch? Přítel má za 14 dní narozeniny a jemu se něčím zavděčit je fakt těžké :/ Odpověď Malvina | 21.3.2023 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyNo kosmetika je opravdu dobrým dárkem, když daného člověka znáte, tak mu dovedete opravdu udělat radost :) Taky ji ráda kupuji, když chci potěšit Odpověď Karolína | 25.3.2023 15:17 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Kosmetické dárky pro kamarádkyAhoj, taky jsem občas koupila kosmetiku. Když koupíš něco kvalitního tak za to bude rozhodně každá kámoška ráda. Odpověď |