| Padání vlasů - diskuze na toto téma |
Zdravím, holky začaly mi teď na podzim padat vlasy a celkově nejsem spokojená s jejich kvalitou. Přemýšlím, co si koupit za doplněk stravy, poradíte? Lucie | 20.11.2022 10:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Padání vlasůDoporučuji kolagen, na vlasy je ideální a obsahuje i další benefity pro tělo - např. kyselinu hyaluronovou, biotin, zinek, vitamín C … Odpověď Marika | 23.11.2022 21:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Padání vlasůDěkuji, je pravda, že mi kolagen doporučovala i kolegyňka v práci. Máte s nějakým konkrétním kolagenem zkušenost? Na trhu je jich spousta. Odpověď Lucie | 25.11.2022 13:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Padání vlasůJá si kupuju tento prémiový kolagen, který je hydrolizovaný za studena, díky čemu je nejúčinnější https://www.orcacollagen.cz/orca-collagen-1-baleni-30-sacku/ Funguje na vlasy, pleť, nehty, klouby … Doporučuji se podívat i na jejich členství, nabízí spoustu výhod - dopravu zdarma, nejnižší cenu na trhu ... Odpověď Marika | 28.11.2022 13:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Padání vlasůMoc děkuji za doporučení na Orcacollagen. Procházela jsem i jiné diskuze a zrovna Orcacollagen je hodně oblíbený, tak ho objednám a vyzkouším. Odpověď |