| Léčba neplodnosti - diskuze na toto téma |
Možná je na to ještě docela brzo, ale s přítelem se snažíme o miminko a nějak se nedaří.. Tak jsem se chtěla začít zajímat o možné léčbě neplodnosti.. Máte zkušenosti? a jakou kliniku byste doporučovali?? Šárka | 20.11.2022 23:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Léčba neplodnostiTřeba v tom nebude nic vážného:-) Jak dlouho se snažíte? Odpověď Jana | 23.11.2022 23:58 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Léčba neplodnostiUž celkem dlouho.. byla mi docela doporučovaná klinika ve Zlíně, máte s ní někdo nějaké zkušenosti? Odpověď Radka | 26.11.2022 17:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Léčba neplodnostiTato klinika https://www.ivfzlin.cz je úžasná :-) Já ji mohu vřele doporučit :-) Moc nám tam pomohli a jsme nesmírně šťastní rodiče :-) Odpověď Jana | 27.11.2022 11:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Léčba neplodnostiTak to je paráda, díky za doporučení :-) Odpověď Renča | 28.11.2022 02:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Léčba neplodnostiKamarádka se tady léčila na této klinice s neplodností a naštěstí se jim s manželem zadařilo a mají krásné miminko :-) Odpověď |