Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Rostoucí bodyčka

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Rostoucí bodyčka - diskuze na toto téma
Ahoj holky, ráda bych sestře k vánocům koupila kvalitní body pro mimi. Jenže... víte, jak to je. Děti prostě rostou docela rychle a já mám strach, že asi úplně netrefím velikost... Tak mě tak napadlo... Jsou třeba nějaká rostoucí body?

Erika | 27.11.2022 10:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rostoucí bodyčka
Ahoj, doporučuju kouknout sem https://www.crawler-shop.cz/body/. Tady mají kvalitní body, z merino vlny a je rostoucí. Vydrží i tři velikosti, tak myslím, že to je přesně to, co hledáš. My kupujeme dětem body jen tady. Jsou opravdu kvalitní, takže si je děti i dědí :)

Odpověď
Zita | 15.12.2022 20:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rostoucí bodyčka
Já jsem taky zkoušela kupovat rostoucí body. Ne teda od crawler-shop.cz a měla jsem hodně špatnou zkušenost. Bodyčko by možná i vydrželo ty tř velikosti, kdyby se nevythalo... Jak je to tady u toho shopu. Drží ta vlna tvar celou dobu?

Odpověď
Kacula | 20.12.2022 14:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Rostoucí bodyčka
Eriko, z jakého materály ty bodyčka jsou? On ten materiál dělá hodně... Vlastně ta kvalita bodyčka je jen o tom, z jakého je materiálu.

Odpověď
Sonny | 28.1.2023 19:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Rostoucí bodyčka
Já má z toho crawler-shop.cz zkušenosti s bodyčkama z merino vlny a musím říct, že ten materiál je skvělý. Perfektní, tvar drží skvěle, opravdu vysoká kvalita.

Odpověď
Karla | 1.3.2023 00:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Rostoucí bodyčka
Na ta bodyčka jsem se dívala a oni mají rostoucí body až o tři velikosti :-O Je to tak? Opravdu na ty tři veliksoti ta bodyčka sedí?

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné