Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Čepice pro děti

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čepice pro děti - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jak řešíte u dětí čepice... já jsem letos koupila už snad 5 čepic a prostě žádná nesedí. Buď je velká, nebo malá, když sedí, tak stejně nesedí přes uši. No... takže jsem z toho docela zoufalá a potřebuju koupit něco, co by zakrylo uši a hlavně dobře sedělo. Měly byste tip?

Dana | 24.11.2022 18:32 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čepice pro děti
Jestli jsi z Prahy tak zajdi do galerie Harfa ve Vysočanech, já tam vždycky vyberu super věci, pořádají tam teď i vánoční dílničky pro děti ;-)

Odpověď
Milka | 25.11.2022 13:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Čepice pro děti
Aha to je dobrej tip, tam se určitě zajdu s dcerou podívat :)

Odpověď
Rose | 27.11.2022 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čepice pro děti
Doporučuju koupit kuklu, to je podle mě pro děti jediná vhodná čepice na zimu. Díky kukle dětem netáhne na krk ani na uši :) Já jsem koupila ninja kuklu od https://www.crawler-shop.cz/kukly/ a musím říct, že spokojenost maximální.

Odpověď
Alma | 15.12.2022 19:57 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čepice pro děti
Kukly jsou na zimu nejlepším řešením. Ony ty děti fakt ochrání proti větru i mrazu. Já jsem to kolikrát na horách dělala i tak, že jsem dala dětem kukly a na to čepici... Taková dvojí ochrana a to byly fakt v teple :)

Odpověď
Zuzana | 20.12.2022 14:58 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Z jakého materiálu jsou ty kukly? Jsou příjemné na omak? My s tímto docela bojujeme, protože, co jsme měli, tak děti docela kousaly a byly nepříjemné...

Odpověď
Yvett | 28.1.2023 19:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čepice pro děti
Děti mají tuhle kuklu www.crawler-shop.cz/merino-kukla-2vrstva-oboustranna-detska-petrolejova/. Ta je oboustranná a je velmi prájemná, hřejivá. Děti ji rády nosí a skvěle plní účel.

Odpověď
Laura | 30.1.2023 19:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Prosím tě, je dětem ta kukla pohodlná? Já vůbec nevím, kde koupit, aby je neškrtila. Zkusila jsem jich fakt hodně a žádná se neujala :(

Odpověď
Jiřka | 1.3.2023 00:30 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Čepice pro děti
Jako myslíš tu z crawler-shop.cz? Ano, tak ta je skvělá. Je z merino vlny, takže kvalitní. Neškrtí, skvěle padne, kryje uši i krk. Za mě nejlepší kukla, co jsem dětem koupila.

Odpověď
Kristýna | 21.11.2023 06:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čepice pro děti
U nás to bylo s čepicemi taky peklo. Vloni jsem si objednala nějaké oblečení z vlny a s ním i čepici z https://www.vlnenezbozi.cz/vlnene-cepice/ a synovi se čepice tak líbila, že si ji zkusil a světe div se... Nepadá mu, sedí mu, takže mám pro něj konečně čepici, která mu sedí a já jsem si pak sice musela objednat jinou, ale to mi nevadilo. Hlavně, že jemu konečně už nelezou uši ven :-D .

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné