Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Zdravé vlasy

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Zdravé vlasy - diskuze na toto téma
Ahoj maminy, tak nějak mám problém s vlasy... Po porodu bojuju s jejich vypadáváním. Už jsem zkusila snad všechno a prostě nic moc mi nepomohlo :( Tak jsem si říkala, že se zeptám tady, třeba někdo taky bojuje a už ví, co zkusit, co se mu osvědčilo a co opravdu pomáhá :) Díky moc.

Pralinka | 26.11.2022 15:44 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravé vlasy
Ahoj, jojo, tohle jsem taky řešila, bohužel :/ Ale víš, co mi opravdu pomohlo? To jsou šampony a chininové vodičky od https://www.milva.shop/sampony/. Tahle péče je jediná, která mi na padající vlasy zabrala. Jen prosím, nevím, jak to, ale už jsem tyhle šampony viděla i na pochybných shopech. Ty jejich kupuj opravdu od nich :) A kvalitu poznáš podle toho, že jejich šampony mají hologram :)

Odpověď
Atka | 19.12.2022 23:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Zdravé vlasy
Počkej, to mi jako chceš říct, že se dělají i fake šamponu? :( To je prostě šíleny :(

Odpověď
Laura | 29.12.2022 09:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Zdravé vlasy
Hele, já jsem na fake nenarazila, protože si je kupuje přímo na Milva shopu, ale jako nedivím se... Ty šampony jsou na problémové vlasy nejlepší, opravdu pomáhají, takže to, co má úspěch, se prostě bude fakeovat :/

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné