Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 16. dubna 2026, svátek má Irena, zítra Rudolf
Vyhledávání

Diskuse - Bolestivá MS

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Bolestivá MS - diskuze na toto téma
Ahojky holky, po porodu mám nějaké problémy při MS. Docela pociťuju bolesti. Není to nic závažného, abych do sebe cpala chemii, ale říkala jsem si, že třeba něco přírodního bych zkusit mohla. Máte tip, co by mi šetrně pomohlo?

Alča | 27.11.2022 11:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolestivá MS
Jasně, to je pochopitelný, taky se chemii vyhýbám, co to jde... na tu MS jsem si třeba koupila epam, což je produkt podle tradiční tibetské medicíny. Ten je super. Opravdu mi pomohl

Odpověď
Alex | 14.12.2022 18:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bolestivá MS
Epam? Prosím prosím, co to je? To jsou nějaké doplňky stravy? Kde ho koupím? A je přírodní? Šetrný a nenávikový?

Odpověď
Marina | 20.12.2022 14:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolestivá MS
Taky jsem s tím hodně bojovla. A trápil mě i PMS, taky bolesti :( Zkusila jsem ten ženský epam https://www.epam.eu/cs/epamy-50ml/83-epam-12-zensky a musím říct, že ten mi vyhovuje maximálně. Krásně se mi vše srovnalo :)

Odpověď
Mekky | 28.1.2023 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Bolestivá MS
Jo? Tak na ten musím kouknout. Já bych potřebovala něco, co by mi tu MS pomohlo upravit. Jsem z toho už docela zoufalá. Pořád se tak nějak nemůžu dostat do rovnováhy... Tak zkusím epam a uvidím. On je přírodní?

Odpověď
Rita | 1.3.2023 00:40 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bolestivá MS
Hele, pokud s ní máš nějaké problémy, tak si ten epam určitě kup. On opravdu skvěle pomáhá a účinkuje. A ano, je přírodní. Je vyráběn tradiční tibetskou medicínou, ale z českých bylinek.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné