Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Kosmetika na vánoce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Kosmetika na vánoce - diskuze na toto téma
Poradíte prosím s výběrem kosmetiky? Potřebuju vybrat kvalitní, protože ta, bych ji ráda pro mamku k vánocům. Nejlépe nějaký balíček :) Koukala jsem se tady na nabídku https://www.alpik.cz/darkove-sady-a-kazety/. Máte s touto kosmetikou zkušenosti?

Ester | 20.12.2022 18:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika na vánoce
Jen tu nejlepší. A nejen s kosmetikou, ale i s ostatními jejich produkty. Mají bio a eko produkty, což mi hodně vyhovuje. Vybrala jsi tam nějaký ten balíček?

Odpověď
Sonny | 30.1.2023 16:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetika na vánoce
Alpik shop je za mě nejlepší. Já ho mám ráda, protože oni mají v nabídce bio a eko produkty, což mě osobně teda maximálně vyhovuje :) Bio a eko produkty jsou obecně šetrné, takže je pleť hezky snáší :)

Odpověď
Kajka | 28.2.2023 08:46 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika na vánoce
Tak to zní skvěle. Jako je mi jasný, že pokud je něco v bio a eko kvalitě, tak se to musí odrazit na účinku. Hledám teď právě nějaký krém, serum, cokoli, co bude účinné na vrásky. Měla bys pro mě tip?

Odpověď
Dana | 26.3.2023 22:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Kosmetika na vánoce
Já jsem si koupila tohle kolagenové sérum https://www.alpik.cz/kolagenove-serum-palazzo-rosa-30-ml/ a musím teda říct, že to je parádní. Skvěle mi vyhovuje! A hlavně mi pomáhá, což je senzační, jsem za to moc ráda.

Odpověď
Markéta | 30.3.2023 14:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Kosmetika na vánoce
Na alpiku jsem se na něj dívala a taky mě docela zaujalo... Po jaké době jsi viděla nejaké zlepšení po tom, co jsi ho začala používat?

Odpověď
Simča | 8.5.2023 14:15 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Kosmetika na vánoce
Musím teda říct, že jsem byla velmi mile překvapená. Účinek skoro hned, snad po prvním nebo druhým umytí ž jsem viděla, že ty vlasy jsou na tom mnohem mnohem lépe! Za mě ten šampon z Alpiku určitě doporučuju.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné