| Vyšetření na reprodukční klinice - diskuze na toto téma |
Je tu maminka, co byla na IVF na IVF Klinice Zlín? Já se na umělko chystám, nebo spíš se chystát se s tou situací seznámit a musím jít na první vyšetření... a ráda bych zašla na tuto kliniku https://www.ivf-zlin.cz/. Tak prosím o vaše zkušenosti. Milena | 21.12.2022 17:26 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vyšetření na reprodukční kliniceMy se s chlapem snažíme opravdu dlouho a taky se nám nedaří. Půjdeme na vyšetření, abychom věděli, kde je problém. Snad to bude řešitelné. A právě se taky chystáme na IVF kliniku Zlín. Po novém roce máme konzultaci... Odpověď Jenn | 3.2.2023 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Vyšetření na reprodukční kliniceAhoj Mileno, tak co, jak jsi na tom? Už jste byli na IVF Klinice Zlín? Jak to tam na vás působí? A už víš, co je za problém? Odpověď Milena | 1.3.2023 19:46 | Souhlasím | Nesouhlasím | Vyšetření na reprodukční kliniceAhoj, ano ano, na ivf-zlin.cz chodíme a musím říct, že jsem s jejich péčí neskutečně spokojená. Jsou tam tak milí, cítím se tam skvěle. Hele, mám za sebou odběry krve a teď čekám na další vyšetření. Je to vázané na cyklus. Odpověď |