Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Čištění oušek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Čištění oušek - diskuze na toto téma
Ahoj holky, jak doma řešíte čistění oušek? Nejen jako sobě, ale i dětem. Já teda zatím používám vatové tyčinky, ale pro děti to není úplně nejlepší. Tak budu ráda za vaše tipy a zkušenosti. S čím jste spokojeni?

Věra | 1.12.2022 18:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění oušek
Já jsem to řešila s doktorkou, a ta nám řekla, že tyčinky vůbec ne. Prý do ucha nic nepatří a ukázala nám, jak čistit ucho. Smotkem kapesníku nebo tenké osušky a čistit jen na kraji ucha, dál ne. Na uši nám doporučila vaxol, který doma od té doby používáme. Je prvada, že už nemáme problémy se zánětem uší.

Odpověď
Marina | 26.12.2022 19:04 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění oušek
Ne, tyčinky ne, to není dobrá metoda. Může způsobit opravdu hodně nepříjemností a komplikací. Sama jsem měla několikrát zánět ucha a není to nich příjemnýho. Takža za mě sprej, už od miminek. Jinak za mě je super ten Vaxol.

Odpověď
Milka | 1.1.2023 22:29 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění oušek
Jo? Tak to by bylo skvělý, protože já ten zánět mám kvůli tyčinkám co chvila :( Tak zkusím Vaxol. Vyčistí on ty uši dokonale, že není problém?

Odpověď
Majdalenka | 18.1.2023 17:06 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění oušek
Tak sprejů je jistě na trhu dost, ale já bych se rozhodně řídila recenzemi a rady těch, kdo nějaké vyzkoušeli. Ten vaxol je obecně velice oblíbený a používaný

Odpověď
Alča | 1.2.2023 17:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění oušek
Ani mi nemluv. Jako já jsem schopna říct, že já na to vysloveně trpím. Mně stačí se na ušní tyčinky jen podívat a už mě bolí uši… Takže já jsem změnu musela zajistit hned. A taky jsem koupila raději sprej. Měli jsme jich docela dost, ale nejvíc nám vyhovuje ten Vaxol.

Odpověď
Lili | 3.2.2023 20:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Čištění oušek
Jooo, to se ti ani nedivím. Na to čistění jsou tyčinky to nejhorší, co může být a právě způsobují ty záněty. A to je hodně nepříjemné… Tak ten Vaxol používej a budeš bez nepříjemností.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné