| Darování vajíček - váš názor - diskuze na toto téma |
Zdravím, chtěla bych osobní názory na darování vajíček - jaký k tomu máte postoj? Šly byste do toho? Ilona | 3.12.2022 11:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Darování vajíček - váš názorJá jsem na tom byla na klinice IVF Zlín. Přemýšlela jsem o tom dlouho, hodně jsem si toho načetla, rozebírala jsem to s kamarádkami i s rodinou. Takhle - já jsem chtěla někomu pomoct, protože nikdy nevíme, co koho potká, co se stane a nelituji. Dokonce přemýšlím o tom, že příští rok budu darovat zase. Jsou samozřejmě lidi, kteří k tomu mají negativní postoj, ale to už tak bývá. Člověk si hlavně musí uvědomit, že neplodnost může potkat každého a nikdy nevíme, kdy sami budeme pomoc potřebovat. Odpověď Hanka | 6.12.2022 17:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Darování vajíček - váš názorZa mě proč ne, je to každýho rozhodnutí :) Já hlavně nikoho nesoudím a jak píše Ilona - třeba někdy budeme potřebovat pomoct i my. Odpověď Romana | 8.12.2022 15:56 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Darování vajíček - váš názorHolky, na klinice https://www.ivf-zlin.cz jsem vajíčka darovala i já a klinika je skvělá. Ať už doktoři, sestřičky nebo pomocný personál - všichni se chovají skvěle, vše vysvětlí, pomůžou. Nakonec jsem u nich dostala takový "balíček zdraví" jako pozornost - uhradily mi výdaje spojené s darováním a ještě mi dali voucher do wellness. Odpověď |