Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 04. dubna 2026, svátek má Ivana, zítra Miroslava
Vyhledávání

Diskuse - Špatný spánek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Špatný spánek - diskuze na toto téma
Ahoj, prosím prosím... Co by mi mohlo zlepšit spánek? Máte prosím tip? Já s tím bojuju docela dost a nevím, co by mi mohlo pomoct :( Já nemůžu usnout a když se mi konečně zadaří už, tak stejně problém, protože se neustále budím... Už jsem toho zkusila opravdu hodně a nic moc :( A chemii do sebe cpát nechci.

Yvett | 4.12.2022 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Já jsem teda se špatným a nekvalitním spánkem bojovala fakt hodně. Zkusila jsem všechno možné. Ale víš, co mi opravdu pomohlo? Tento produkt https://www.topvet.cz/sleepgreen. Je skvělý, je přírodní, takže není návykový a opravdu pomáhá.

Odpověď
Marina | 4.1.2023 13:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Při usínání a špatném spánku jsem začala používat AVS přístroj Laxman od Galaxy.

Odpověď
Elena | 9.1.2023 12:38 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Špatný spánek
Nechci na nespavost užívat žádné prášky, takže se mi tento přístroj líbí. Kde se o něm prosím dozvím víc?

Odpověď
Marina | 15.1.2023 13:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Špatný spánek
Na stránkách www.galaxy.cz mají vše přehledně popsáno, vše co o přístroji potřebujete vědět se tam dozvíte.

Odpověď
Elena | 21.1.2023 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Špatný spánek
Děkuji za odpověď, máte pravdu, mají vše přehledně a srozumitelně vysvětleno. Vážně uvažuji o jeho koupi.

Odpověď
Dáša | 25.1.2023 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Špatný spánek
O tomto přístroji jsem nikdy neslyšela, ale každopádně mě hodně zaujal. Uvažuji o jeho koupi.

Odpověď
Denča | 17.5.2024 15:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Dobrý den, chápu, jak frustrující je bojovat s nespavostí a nedostatkem kvalitního spánku. Je dobře, že se snažíte najít přírodní způsoby, jak tenhle problém řešit, a nechcete se spoléhat jen na chemii. Jednou z možností, kterou byste mohla vyzkoušet, je přírodní doplněk stravy Krupa Kratom ze stránek https://www.adamkrupa.cz/. Doufám, že brzy najdete způsob, který vám pomůže.

Odpověď
Lucka | 5.6.2024 07:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Též jsem docela dost dlouho bojovala s tím, že jsem měla problémy se spánkem. Pořídila jsem si pak ale chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-roundz-5-stribrna-silikonovy-reminek/ Díky chytrým hodinkám se mi podařilo výrazně zlepšit kvalitu spánku. Už nejsem tak unavená a podrážděná, protože nyní lépe rozumím svému spánkovému cyklu a vím, co dělat, abych měla klidnou noc. Hodinky jsou elegantní, pohodlné a plné užitečných funkcí, které mi pomáhají k lepšímu zdraví. Pokud také bojujete s nekvalitním spánkem, mohu vám je vřele doporučit.

Odpověď
ivanka087 | 29.6.2024 14:48 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Špatný spánek? To snad ne, já chci aby si to naše děti zase po čase užívaly, jen co je pravda. Budu jim muset pořídit www.luceda.cz/houpaci-kone/ houpací koně aby zase byly více akční. To je také krásné když vidíte že ty děti se dávají směrem který je celospolečensky nádherný.

Odpověď
Františka | 2.2.2025 18:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Na https://www.luceda.cz/ jsem našla skvělé závěsy, které nám pomohly zútulnit ložnici. Teď máme prostor, kde se opravdu cítíme pohodlně a klidně. Závěsy vypadají krásně, a zároveň jsou funkční, protože dokonale tlumí světlo.

Odpověď
eva | 1.4.2025 12:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Nový regál do pracovny jsme si vybrali podle luceda recenze na www.luceda.cz/hodnoceni-obchodu/. Jsme mile překvapeni – regál je stabilní, dobře vypadá a vejde se do něj vše, co potřebujeme. Doručení i montáž proběhly hladce.

Odpověď
Eva Nová | 30.7.2025 12:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Koupili jsme si manželskou postel 180x200 na www.luceda.cz/postele-rozmeru-180x200-cm/ a už po první noci jsme litovali jen toho, že jsme to neudělali dřív. Postel je pevná, krásně čalouněná a díky rozměrům se konečně nemusíme s partnerkou přetahovat o deku. Navíc jsme si vybrali variantu s úložným prostorem, což nám skvěle vyřešilo problém s místem.

Odpověď
Niki123 | 25.9.2025 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
U nás doma se spánek zlepšil, až když jsme dali dohromady režim i prostředí. Večer vypínám obrazovky, krátká sprcha, knížka – a hlavně tma. Pomohly rolety den a noc v systému MAXI z https://www.zebra-shop.cz/rolety-den-a-noc-maxi/, protože opravdu zatemní, ale ráno nechají světlo postupně projít. Když se k tomu přidá stejný čas uléhání i o víkendu, tělo si zvykne a usínání je výrazně snazší.

Odpověď
zdena | 4.12.2025 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Špatný spánek
Omalovánky jsou skvělá věc pro chvíle, kdy je potřeba doma zabavit děti, aniž byste je pořád kontrolovali. Na https://snilkuvsvet.cz/omalovanky jsem našel spoustu obrázků, které se hodí pro různé věkové kategorie. Děti si je mohou vybarvovat samostatně nebo společně s rodiči a tím vzniká i příjemná rodinná atmosféra. Omalovánky pomáhají rozvíjet kreativitu i soustředění.

Odpověď
Dékány | 24.3.2026 14:42 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nujna ponudba posojila.
Nujna ponudba posojila. Za plačilo računov potrebujete posojilo za odplačilo dolga? Danes prevzamete nadzor nad svojim dolgom? Ponudba za podaljšanje poslovnih posojil zdaj? Ali potrebujete posojilo za poplačilo računa? Potrebujete posojilo? Potrebujete osebno posojilo? Posojilo za širitev poslovanja? Začeti podjetje, izobraževanje, konsolidacijo dolgov Posojilo za trdi denar Posojilo za kaj? Ponujamo posojilo po nizki obrestni meri 2% posojila brez preverjanja kredita, E-pošta: dakany.endre@gmail.com

Odpověď
Dékány | 24.3.2026 14:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Bezpečná a rýchla pôžička: dakany.endre@gmail.com
Potrebujete posojilo? Za več informacij nas kontaktirajte po e-pošti: dakany.endre@gmail.com

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné