| Nemůžu usnout - diskuze na toto téma |
Ahoj, hledám něco, co by mi pomohlo s usínám. Já s tím docela dost bojuju, prostě nemůžu zabrat a když, tak spánek nemám moc kvalitní :( Dívala jsem se na možnosti a hodně doporučovaný je bylinný extrakt od topvet. Máte s jejich produkty zkušenost? Sofie | 4.12.2022 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nemůžu usnoutNa ten topvet jsem se taky dívala. To je bylinný extrakt, že? Prosím ty, kdo mají zkušenost o info, jak se užívá? A po jaké době jste cítily, že se vám ulevilo a se spánekm jste problémy neměly? Odpověď Adriana | 19.12.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nemůžu usnoutJá jsem začala mnohem líp spát co jsem začala chodit pravidelně na masáže. Tak mě to uvolní a zrelaxuje že se cítím výborně a jsem mnohem klidnější. Kdo jste z Brna doporučuju pana Farkaše, koukněte na brno.energyflex.cz
Odpověď Janča | 20.12.2022 20:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nemůžu usnoutJá taky nemohla spát kvůli stresu, už jsem si ani neuvědomovala že v tom stresu jsem, takže masáže jsou určitě super řešení ;)
Odpověď Dominika | 18.3.2025 01:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nemůžu usnoutNikdy jsem nevěřila, že by mi chytré hodinky mohly pomoct lépe spát. Ale když jsem si pořídila chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-silentwatch-7-pro-gps-cerna-s-kovovym-reminkem/ , zjistila jsem, že mi dlouhodobě chybí kvalitní spánek. Hodinky mě naučily chodit spát ve stejnou dobu, díky statistikám vidím, jak spím, a postupně jsem si vytvořila lepší návyky. Teď už se ráno budím mnohem odpočatější. Kromě toho mají i skvělé sportovní funkce, takže mě motivují k pohybu, což se pozitivně odráží i na mém spánku. Velká spokojenost!
Odpověď |