| Nová koupelna - vaše zkušenost - diskuze na toto téma |
Chtěla bych se pustit v novém roce do rekonstrukce koupelny. Můžete mi poradit prosím jak vybrat vybavení, tedy vanu a umyvadlo, které bude mít kvalitní povrch? Aneta | 13.12.2022 21:39 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nová koupelna - vaše zkušenostChtěla bych se pustit v novém roce do rekonstrukce koupelny. Můžete mi poradit prosím jak vybrat vybavení, tedy vanu a umyvadlo, které bude mít kvalitní povrch?
Odpověď Daniel | 15.12.2022 02:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Nová koupelna - vaše zkušenostJá jsem chtěl také nové vybavení s kvalitním povrchem, který se mi časem neponičí nebo nepoškrábe. Docela jsem tomu věnoval čas a nakonec jsem do koupelný vybral vanu, sprchovou vaničku i umyvadlo ze 100 % recyklovatelné smaltované oceli, která je odolná proti mechanickému poškození, ale odolá tak chemikáliím a kyselinám. Má to krásně sklovitý povrch, hodí se to tak i obkladu a dlažbě v koupelně.
Odpověď Aneta | 16.12.2022 00:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Nová koupelna - vaše zkušenostOd koho to máte? Kde jste to kupoval?
Odpověď Daniel | 18.12.2022 13:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Nová koupelna - vaše zkušenostPodívejte se na sortiment německého výrobce https://www.kaldewei.cz/ Prodávají to u nás ve většině koupelnových center nebo si to můžete i online objednat. Opravdu se to vyplatí, protože na to dávají i 30 let záruku.
Odpověď Nikola | 4.2.2023 21:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nová koupelna - vaše zkušenostZdravím, já jsem vybrala veškeré koupelnové vybavení z top-koupelny.cz/ a jsem spokojená. Největší radost mám z bílého nábytku. Máme malou koupelnu a světlý nábytek prostor prosvětlil a opticky zvětšil. Máme to tu taky dobře zorganizované, takže jsem se do koupelny naštěstí se vším vešla. Nedokážu si představit, že bychom měli mít pračku třeba v kuchyni. To už jsem taky u někoho viděla. Odpověď Eva | 23.8.2024 07:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Nová koupelna - vaše zkušenostJá toužila po originálním retro stylu a hledala jsem kulaté zásuvky a vypínače. Vřele doporučuji navštívit https://www.kliklap.cz/e-shop/ Nedávno jsme s manželem rekonstruovali náš byt a chtěli jsme mu dodat trochu starosvětského kouzla. Na Kliklap jsme našli přesně to, co jsme potřebovali – krásné kulaté vypínače a zásuvky v několika barevných variantách. Vybrali jsme si klasickou bílou, která skvěle ladí s našimi stěnami. Vypínače jsou z tvrzeného plastu, což zaručuje dlouhou životnost. Cenově jsou velmi dostupné, což nás mile překvapilo. Odpověď |