| Cvičení - diskuze na toto téma |
Na jakém stroji co se kardia týče zapojím celé tělo? Lenka | 4.1.2023 21:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníVybíral jste někdo v poslední době běhací pás? Se kterým jste spokojení? Odpověď Pavlína | 10.1.2023 21:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: CvičeníJá ano, kupovala jsem ho do naší domácí posilovny, ale já jsem měla celkem velkou výhodu, protože mám kamaráda, který vede dvě posilovny a dokázal mi poradit, jak vybrat kvalitní běhací pás za rozumnou cenu. Odpověď Lenka | 14.1.2023 08:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: CvičeníTakže mi třeba i můžete doporučit co vám ten kamarád doporučil? Ideálně jaký přesně model? Odpověď Pavlína | 18.1.2023 05:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: CvičeníDoporučil mi tento model https://www.fitham.cz/trinfit-gara-t700i-elite Měla jsem ho i s dopravou domů zdarma a je k tomu vlastně i zaručený servis přímo doma, kdyby s tím něco bylo. Odpověď Gabina | 21.12.2023 20:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | CvičeníChodím na skupinové lekce cvičení do fitness. Pomohlo mi to, když jsem toho měla psychicky hodně. Odpověď |