| Dětská zubní pasta - diskuze na toto téma |
Ahoj jakou používají vaše děti zubní pastu? Maruška | 24.1.2018 23:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská zubní pastaNaše děti mají rádi pastu www.herbadent.cz/zubni-pasty/herbadent-kids-detska-zubni-pasta-kartacek-zdarma/ jelikož má výbornou chuť,chrání dětské dásně + bez chemických barviv, pěnidel, cukru a lepku.Nemůžou si ji vynachválit Odpověď Rita | 25.1.2018 22:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská zubní pastaJá ji dětem taky kupuji. Odpověď Dana | 9.2.2018 15:41 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská zubní pastaMoje děti také používají bylinnou dětskou pastu od herbadentu a teď jsem jim k tomu pořídila dávkovač pasty a čištění je pro ně zábava. Když koupíš dvě dávkovač je zdarma :-) Odpověď Adélka | 15.2.2018 13:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská zubní pastaJá ji dětem také koupila a mohu říci, že je velice dobrá.Děti nemají vůbec problémy se zubama a také má dobrou chuť. Odpověď Claudie | 13.3.2018 14:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská zubní pastaDětská zubní pasta
Ahoj, používáme hlavně bylinné zubní pasty,ale kupovala jsem i tuhle https://www.notino.cz/jack-n-jill/natural-zubni-pasta-pro-deti-s-malinovou-prichuti/, pro inspiraci. Děti oceňují ovocnou příchuť. Odpověď Žaneta | 18.3.2018 19:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská zubní pastaAhoj ráda bych také nějakou kvalitní pastu pro naše malé děti.Ráda dám peníze za kvalitu. Odpověď Lenka | 19.3.2018 11:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětská zubní pastaMy u nás doma používáme celá rodina tuhle https://www.herbadent.cz/zubni-pasty/bylinna-zubni-pasta-s-zensenem-herbadent-homeo-100-g/ je vhodná i pro děti. Odpověď Míša | 7.3.2019 10:52 | Souhlasím | Nesouhlasím | Dětská zubní pastaMy máme doma oblíbenou tady tu žvýkačkovou www.alpik.cz/urtekram-zubni-pasta-detska-tutti-frutti-75ml-bio. Odpověď Žaneta | 23.4.2019 20:33 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská zubní pastaDěkuju moc za tip, dívala jsem se na ty stránky alpíka a objednala jsem na zkoušku tady tu ovocnou :)www.alpik.cz/zubni-gel-kids-tutti-frutti-logona-50-ml Odpověď Soňa | 12.5.2019 12:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětská zubní pastaMůžu se zeptat čím jsou ty dětské pasty ochucené, že jsou tak sladké ? Odpověď Žaneta | 21.1.2020 15:45 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Dětská zubní pastaKonkrétně ta z toho alpíka je slazená xylitolem, takže tam není ani zrnko cukru :) Odpověď Soňa | 23.1.2020 09:37 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Dětská zubní pastaTak to je super, malá má tady ty ovocné a žvýkačkové má ráda a ta chuť ji láká, takže ji nemusím ani moc nutit do toho čištění zubů. Odpověď Sára | 14.7.2020 11:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Dětská zubní pastaKdyž se tu bavíme o dětské kosmetice, tak nemáte vyzkoušené nějaké ty aviváže pro děti co mají na alpíku ? Odpověď Soňa | 26.8.2020 12:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Dětská zubní pastaNo jestli myslíš konkrétně z alpíka, tak tam mají aviváž pro děti od značky attitudde :) Odpověď |