| Kondice - diskuze na toto téma |
Poraďte mi někdo jak se vrátit zpět po dlouhé nemoci opět do kondice. Nela | 12.12.2022 22:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | KondiceTaky budu ráda za tip na nějaký kvalitní doplněk stravy, ideálně něco s přírodním složení, díky..
Odpověď Monika | 13.12.2022 23:22 | Souhlasím | Nesouhlasím | KondiceKoukněte na https://vitaslife.cz kupuju si od nich pravidelně doplňky stravy, mají kvalitní přírodní produkty :)
Odpověď Ninka | 17.12.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KondiceA co od nich užíváš konkrétně? Můžeš něco poradit co se ti osvědčilo?
Odpověď Monika | 18.12.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KondiceMám od nich magnésium a zinek, jsou to kvalitní doplňky, který se výborně vstřebávají ;)
Odpověď Nela | 19.12.2022 18:51 | Souhlasím | Nesouhlasím | KondiceZačni třeba běhat.Běh je nejlepší věc jak se dostat do kondice. Odpověď Irena | 20.12.2022 16:21 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: KondiceZní to celkem dobře,ale stejně bych si chtěla nějaký ten stroj domů pořídit.Zkus mi dát třeba nějaký tip kde bych se mohla po něčem takovém podívat.Kde by mi třeba dobře poradili s výběrem. Odpověď Nela | 22.12.2022 12:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: KondiceJako nejlepší obchod kde ti vážně dobře poradí a vybereš si je fitham.Mají i kamennou prodejnu což je super. Odpověď Pavlína | 31.12.2022 11:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | KondiceZkus nápoj z čerstvé spiruliny SpirAlps. Snižuje únavu, podporuje krvetvorbu, zlepšuje okysličení organismu a spoustu dalšího. Mně to i hodně pomohlo s mými problematickými střevy a co ho pravidelně piju cítím plná energie, mám pocit že mi to i líp myslí a celkově se cítím dobře :)
Odpověď |