Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je sobota 18. dubna 2026, svátek má Valérie, zítra Rostislav
Vyhledávání

Diskuse - Projektor na sledování filmů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Projektor na sledování filmů - diskuze na toto téma
Kolik tak cca může stát projektor na domácí používání? Tak aby měl kvalitní a ostrý obraz?

Milan | 11.12.2022 22:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Projektor na sledování filmů
Kupoval jsem projektor pro nás domů a vybral jsem dobrý, který dokáže udělat obraz o uhlopříčce až 1,8 metrů. Podařilo se mi ho koupit za 3400 korun a to si myslím, že je opravdu fajn cena.

Odpověď
Radka | 15.12.2022 21:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Projektor na sledování filmů
Jenom? Kde se dá koupit prosím projektor za takové peníze? Kde se na to můžu mrknout?

Odpověď
Milan | 17.12.2022 23:34 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Projektor na sledování filmů
Já jsem projektor kupoval u https://www.1obchod.com/142-led-mini-projektor-h80.html Koupíte ho za rozumnou cenu a opravdu to stojí za to. Dokáže udělat opravdu velmi pěkný ostrý obraz a zážitek ze sledování filmů je pak úplně někde jinde.

Odpověď
Jitka | 6.3.2023 23:14 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Projektor na sledování filmů
My jsme si pořídili projektor právě na sledování filmů celkem nedávno a je to naprostá paráda. Mnohem lepší než sledovat filmy v televizi. Já mám třeba dost ráda Marvelovky a zrovna před pár dny jsme s manželem koukali na Black Widow s mou oblíbenou Scarlett Johansson - https://www.filmozrouti.cz/herec/8604-scarlett-johansson/ Díky tomu projektoru to bylo skoro jako v kině. :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné