| Jak na lepší krevní tlak? - diskuze na toto téma |
Podařilo se vám někomu zlepšit krevní tlak? Jak na to? Dlouhodobě s ním mám problém a dlouhodobě se mi taky nedaří s tím něco udělat. Už jsem zkoušela snad vše a mám pořád s tlakem problém. Markéta | 11.12.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Jak na lepší krevní tlak?S tlakem jsem bojovala také velmi dlouho i přes to, že jsem dodržovala vše co mi doktorka řekla. Pak jsem už začala hledat řešení i sama a našla jsem doplněk stravy, který dokáže čistit cévy. Rozkládá mrtvé tkanivo a krevní sraženiny. Díky tomu se vám vlastně tlak začne snižovat. Odpověď Eva | 15.12.2022 23:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Jak na lepší krevní tlak?A co to prosím přesně je za doplněk stravy? Kde ho prodávají? Odpověď Markéta | 18.12.2022 00:47 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Jak na lepší krevní tlak?To jsem taky mohla napsat rovnou co? Podívejte se na doplněk stravy https://www.enerex-vitaminy.cz/serrapeptaza/10-serrapeptaza-120-000-u-6015-kps-628557400601.html Budete z něj mít radost, až uvidíte jak dobře funguje. Odpověď |