| Erotická hračka - diskuze na toto téma |
Ahooj, chtěla bych si pořídit svoji první erotickou pomůcku, a vůbec nevím kam bych se měla kouknout a co si pořídit...Nemáte nějaký tip?? Vanessa | 11.12.2022 23:19 | Souhlasím | Nesouhlasím | Erotická hračkaTak rozhodně vibrátorem nic nepokazíš.. to je taková klasika :-) A jestli chceš něco zajímavějšího tak se koukni po womanizeru :) To je bezvadná hračka :-) Odpověď Jitka | 14.12.2022 23:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Erotická hračkaO womanizeru jsem teda ještě neslyšela... a ty ho máš? Je to opravdu tak dobré? Odpověď Vanessa | 16.12.2022 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Erotická hračkaAno, to rozhodně je :-) Vyzkoušej a uvidíš sama.. Mě ho doporučila kámoška že je to skvělá věcička a já nemužu jinak než souhlasit :-) Odpověď Jitka | 17.12.2022 22:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Erotická hračkaTo ráda vyzkouším :-) Můžu se zeptat kde si ho kupovala?? Odpověď Vanessa | 18.12.2022 22:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Erotická hračkaKoukni se sem https://e-kondomy.cz/catalogsearch/result/?q=womanizer mají tam velký výběr:-) Vyber si podle toho jaký se ti zalíbí na pohled... Odpověď Jitka | 19.12.2022 18:34 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Erotická hračkaMoc díky za tip, ráda na ty e-kondomy kouknu :-) Odpověď |