| Léčba neplodnosti - diskuze na toto téma |
Ahojky, řešili jste léčbu neplodnosti?? Zajímá mě hlavně klinika, která je dobrá? S jako máte zkušenosti? Ivana | 11.12.2022 22:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Léčba neplodnostiJá osobní zkušenost sice nemám, ale ségra se léčila s neplodností na super klinice ve Zlíně :-) Odpověď Martina | 14.12.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Léčba neplodnostiVážně? A řekneš mi prosím co je to přesně za kliniku?? :-) Odpověď Ivana | 16.12.2022 23:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Léčba neplodnostiJasně :-) Je to tato klinika https://www.ivf-zlin.cz/ a mají tam skvělý věrnostní program, je to hodně doporučovaná klinika, jedna z nejlepších :-) Odpověď Martina | 17.12.2022 23:07 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Léčba neplodnostiMoc díky za doporučení :-)A o jakém věrnostním programu to mluvíš, jestli mi k tomu řekneš něco víc?? Odpověď Ivana | 18.12.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Léčba neplodnostiJasně :-) Je to nějak tak že když se napoprvé nepodaří otěhotnět a rozhodneš se to zkusit znovu budeš mít metodu Embryoglue zdarma a když se ani potom nepodaří tak mužeš dvě bezplatné nadstandardní metodu jednu embryoglue a druhou dle výběru vlastních preferencí.. :-) To si myslím že je dost super a zvýší to možnost otěhotnět si myslím :-) Odpověď Martina | 19.12.2022 21:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Léčba neplodnostiTo zní opravdu zajímavě:-) Mají to dobře vymyšlený ten program :-) Mockrát děkuju za vysvětlení :-) Odpověď Ivana | 20.12.2022 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Léčba neplodnostiNení vůbec zač:-) Určitě bych jí být tebou zvážila, protože je opravdu skvělá, a věřím že pomohla a pomůže hodně párům :-) Odpověď |