| Posilování doma - diskuze na toto téma |
Posilujete pravidelně doma? Chtěla bych si s manželem zařídit soukromou domácí posilovnu. Můžete mi někdo prosím poradit, jaké stroje se hodí nejvíc na domácí cvičení? Blanka | 12.12.2022 00:42 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilování doma Chodila jste před tím do posilovny? Ono je ideální vybírat pak podle toho na jaké stroje jste chodila ráda. Odpověď Sára | 14.12.2022 23:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilování doma Když bych to měla brát podle sebe, tak bych se neobešla bez činek, posilovací gumy a rotopedu. To si myslím, že je takový základ :) Odpověď Magda | 15.12.2022 23:23 | Souhlasím | Nesouhlasím | Posilování doma Holky jestli budete domů vybírat nějaké kvalitní posilovací stroje, tak já mám dobrou zkušenost s obchodem https://www.fitham.cz/nakupni-radci Právě tady když to otevřete, tak tam najdete i nákupní rádce, a to mi třeba hodně pomohlo s výběrem kvalitního vybavení. Odpověď Aneta | 18.12.2022 08:53 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Posilování doma Tak jsem se na ten fitham dívala a udělala jsem tam takovou menší nebo teda větší vánoční objednávku. Už vidím, jak z toho bude dcerka nadšená a jak budeme pravidelně cvičit od nového roku. Odpověď |