| Výběr rotopedu a vaše zkušenosti - diskuze na toto téma |
Poradíte mi prosím někdo jak vybrat kvalitní rotoped? Jaké máte prosím zkušenosti s výběrem? Lucie | 12.12.2022 00:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr rotopedu a vaše zkušenostiKdyž jsem si pro sebe vybíral rotoped, tak jsem narazila na obchod, kde prodávají profi posilovací zařízení i do posiloven a hlavně jsem tam našla i nákupní rádce. To mi pomohlo s výběrem opravdu hodně. Odpověď Nela | 15.12.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Výběr rotopedu a vaše zkušenostiKdyby jste si třeba nevěděla rady co a kde vybrat, tak mě hodně pomohlo když jsem našla nákupní rádce https://www.fitham.cz/nakupni-radci Po přečtení se mi vybíralo daleko líp :-) Odpověď Lucie | 18.12.2022 08:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Výběr rotopedu a vaše zkušenostiDívala jsem se na toho nákupního rádce a to mi teda s výběrem opravdu hodně pomohlo, takže za mě fakt super díky moc za radu :-) Odpověď Nikola | 14.12.2022 23:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Výběr rotopedu a vaše zkušenostiŘekla bych, že nejznámější obchod s největším fitness vybavením je fitham a servis teda poskytují taky perfektní. Odpověď |