| Zdravé svačinky do školy - diskuze na toto téma |
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Jaké zdravé svačinky dáváte dětem do školy? Katka | 12.12.2022 20:11 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé svačinky do školyJá se snažím dávat dětem do školy vždy to co budou chtít rády jíst. Začala jsem hodně kupovat proteinové křupavé tyčinky, díky kterým moje dcera vždy vše sní. Odpověď Jana | 16.12.2022 00:01 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé svačinky do školySladkosti co tu jsou zmíněny níž bych asi kupovat nechtěla. Jaké myslíte vy ty proteinové tyčinky? Odpověď Katka | 18.12.2022 14:29 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé svačinky do školyDoporučuji určitě vyzkoušet, protože jsou opravdu dobré. Podívejte se na https://www.loskrupos.cz/ Od té doby co je kupuji doma nic jiného nejíme. A dětem do školy taky super. Odpověď Olča | 14.12.2022 16:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé svačinky do školyU nás byl hlavně hrozný boj s pitím na svačinku do školky a školy.Naštěstí jsme to vyřešili čajovýma medvídkama z lipoo.cz a už holky pijí tak jak mají Odpověď Bětka | 15.12.2022 16:00 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé svačinky do školyAhoj, tak to je moc dobrý tip, s tím u nás taktéž hodně zápasíme a nějak se nám to zatím moc nedaří. A když tak teda koukám na to www.lipoo.cz, tak si myslím, že by to chutnalo aji mně :D Odpověď Hanny | 16.12.2022 15:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé svačinky do školyA to se nějak rozpouští ve vodě? Moc tomu nerozumím... Odpověď Lena | 18.12.2022 15:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyAno, mrkni na stránku www.lipoo.cz, je tam vše hezky napsané. Krom medvídků tam mají i jiné věci. Vše je chutné. Odpověď Božena | 19.12.2022 13:50 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyPřesně, já jsem teď na Vánoce objednala toto, a vím, že děcka budou moc spokojené.https://www.lipoo.cz/cajovi-medvidci-2/akcni-box-plny-cajovych-medvidku/ Odpověď Marika | 11.1.2023 16:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyjéé a zkoušela jste z toho lipoo.cz i ty s příchutí rebarbora? Odpověď Dana | 14.1.2023 18:18 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyJéé rebarboru jsme taky zkoušeli. U nás ty medvídky paradoxně nejvíc miluje tchán :D ten to piju od rána do večera :D uplně závislák Odpověď Jitka | 19.1.2023 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyJojo, čajoví medvídci u nás taky hodně frčí, dokupuji stále nové a nové, máme obrovskou spotřebu, ale jsem ráda, že syn aspoň díky tomu pije :) Odpověď Hana P | 22.1.2023 10:05 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školytaky se to u nás docela nečekaně uchytilo :D Alá jsem původně na www.lipoo.cz najela díky reklamě a teď to vidím na strašně moc místech. Odpověď Eva D. | 25.1.2023 13:09 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyAno, je to hodně známé ale nejen jako pití pro děti. Pijí to i dospělí, mají to i v alkoholové verzi.. je velice chutné, i proto to tolik lidí kupuje Odpověď Mattea | 26.1.2023 18:02 | Souhlasím | Nesouhlasím | Zdravé svačinky do školyHolky nevíte jestli ty zmiňované medvídky koupím třeba někde i v kamenném obchodě a nebo jedině na té stránce www.lipoo.cz? Díky za rady Odpověď Míla | 29.1.2023 11:38 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Zdravé svačinky do školyČau, já teda nakupuji jen ne webu, protože u nás na vesnici to rozhodně v obchodě nemají, ale určitě za nás doporučuji tuto příchuť, ta u nás teda valí.
https://www.lipoo.cz/cajovi-medvidci-2/cajovi-medvidci-s-prichuti-broskve-a-citronu/, to piju pořád i já :D Odpověď Makovka | 16.2.2023 18:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Zdravé svačinky do školymoc díky za doporučení na tento produkt. Něco podobného jsem zahlédla, ale vyloženě lipoo.cz jsem neznala, ale rozhodně je to něco, co by mohlo uspět.Děkuji mnohokrát Odpověď Bája | 21.2.2023 17:15 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyAhoj, taky teda o tom čtu poprvé ale co jsem koukala na stránky tak to vypadá super, jdu do toho taky :D takže lipoo.cz olalalaaa Odpověď Lena | 22.2.2023 15:31 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyRozhodně si myslím, že budete stejně tak spokojená jako my s těma medvídkama. Jsou opravdu chutní a děti je mají moc rádi Odpověď Bája | 23.2.2023 15:10 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyJasně, taky myslím. U nás je to teď nejoblíbenější věc v kuchyni :D Odpověď Marie | 25.2.2023 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zdravé svačinky do školyRozhodně souhlasím. Taky jsem se do naší malé pořád snažila cpát nějaké pití, ale bylo to dost neúspěšné.. medvídci lipoo.cz mě dost zachránily. Díky za ně Odpověď |