Dieta - diskuze na toto téma |
Znáte nějakou dobrou dietu?? Chtěla bych začít něco dělat s kily navíc na nový rok :-) Budu ráda za vaše doporučení Renata | 15.12.2022 23:35 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaRozhodně vyzkoušej keto dietu:-) Rozhodně toho nebudeš litovat, já jsem díky ní zhubla 10 kilo a pokračuju dál :-) Odpověď Monča | 16.12.2022 23:54 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: DietaTo zní zajímavě a lákavě:-) Co je to přesně za dietu, je toho tolik, že si nechám poradit.. Odpověď Renata | 18.12.2022 23:55 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: DietaVyzkoušej ketodiet.cz https://www.ketodiet.cz/ koukni na jejich webovky, jestli tě to zaujme :-) Ale opravdu je úžasná a má spoustu věrných zákazníků, stačí si přečít recenze :-) Odpověď Monča | 19.12.2022 23:49 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: DietaMoc díky za tip. A ty tuhle keto dietu držíš jak dlouho a kolik jsi už zhubla,, doufám že nevadí že se tě ptám :-) Odpověď Renata | 20.12.2022 23:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: DietaUž ji držím nějakej pátek a musím říct že opravdu kila jdou pěkně dolů :-) Už mám dole 8 kilo a vlastně bez námahy :-) Odpověď Bea | 28.2.2023 20:30 | Souhlasím | Nesouhlasím | DietaNarazila jsem na tu dietu ketodiet.cz a docela dost mě zaujala, širokým výběrem všeho možného :-) Asi ji vyzkouším... Odpověď |