Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je úterý 02. června 2026, svátek má Jarmil, zítra Tamara
Vyhledávání

Diskuse - Vánoce

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vánoce - diskuze na toto téma
Ahoja, co jste koupili svým partnerům, tatínkům, dědečkům apod?? Hledám nějakou inspiraci na dárek pro chlapa:-) Budu ráda když se podělíte..

Kamila | 14.12.2022 16:01 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Čau, rozhodně doporučuji mrknout na stránky www.thechillidoctor.cz, pokud jim chutná pálivé, tak je to rozhodně trefa do černého

Odpověď
Kája | 19.12.2022 23:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vánoce
thechillidoctor.cz znám, a je to super eshop.. s přítelem jsme si tam párkrát objednávali různé koření apod :-)

Odpověď
Alča | 15.12.2022 20:56 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Napadá mě třeba tady tato ochutnávková chilli sada https://www.thechillidoctor.cz/9x-chilli-mash-ochutnavkova-chilli-sada-e6947.htm Já tam také nakupuju docela často, protože přítel miluje chilli, cpe to fakt do všeho.. Tak si myslím že je to super originální dárek :-)

Odpověď
Verča | 16.12.2022 23:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
To je bezva nápad :-) Rozhodně na ten eshop thechillidoctor kouknu :-) mockrát ti děkuju za tip, samotnou by mě něco takového nenapadlo..

Odpověď
Alča | 17.12.2022 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vánoce
Není vůbec zač, jsem ráda že jsem pomohla :-)

Odpověď
Miška | 17.12.2022 21:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Já nejradši vybírám přímo v obchodech, všechno si ráda projdu a užiju si atmosféru.

Odpověď
Hanca | 18.12.2022 22:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Mám to stejně :) mám ráda tu atmosféru :)

Odpověď
Anka | 19.12.2022 21:45 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
A kam nejradši chodíte v rámci Prahy? Sdílejte vaše oblíbený místa na nákupy :-)

Odpověď
Radka | 20.12.2022 20:52 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Taky budu ráda za tipy, jsme tady krátce takže ráda zjistím kam stojí za to jít :)

Odpověď
Mirka | 8.11.2024 21:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vánoce
Vánoce jsou sice ještě za měsíc, ale už teď se těším, až synovi pod stromeček dám chytré hodinky https://www.armodd.cz/armodd-kidz-gps-4g-cerna/ . Vybrala jsem je hlavně kvůli funkci sledování polohy, takže budu moci kdykoli zjistit, kde se právě nachází. Navíc si z hodinek bude moct kdykoliv zavolat, což je skvělé, když zapomene mobil doma. Hodinky mají jednoduchý design, který se mu určitě zalíbí, a snadno se ovládají. Věřím, že tento dárek bude nejen praktický, ale zároveň nám oběma přinese větší pocit jistoty a spojení.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné