| Kojenecké mléko - diskuze na toto téma |
Dobrý večer, jaké kojenecké mlíko dětem kupujete? Syn se mi teď v 9. měsících odstavil, ale asi bych mu ještě UM chtěla dát. Lída | 15.12.2022 20:36 | Souhlasím | Nesouhlasím | Kojenecké mlékoTo určitě, v 9. měsících je ještě mrně a UM potřebuje. Výborné UM má Sunar - kupuju řadu Premium, tyto UM mají nejlepší recepturu. Odpověď Martina | 17.12.2022 19:27 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Kojenecké mlékoMoc díky, kamarádka mi právě taky Sunar doporučovala, ale nevěděla jsem, že je i po těch letech pořád tak oblíbený. Poradíte ještě, kde bych Sunar Premium mohla objednat za lepší cenu? Odpověď Lída | 19.12.2022 18:14 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Kojenecké mlékoObjednávám UM vždy po 6 kusech, vychází to cenově o dost lépe https://www.mall.cz/detska-mleka-standardni-6/sunar-premium-2-pokracovaci-kojenecke-mleko-6x-700g Odpověď Martina | 20.12.2022 18:57 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Kojenecké mlékoMoc děkuji, hned jsem si Sunar Premium objednala. Cena je fakt mnohem lepší než za jeden kus. Odpověď |