Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je neděle 19. dubna 2026, svátek má Rostislav, zítra Marcela
Vyhledávání

Diskuse - Padání vlasů

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Padání vlasů - diskuze na toto téma
Zdravím, jsem 3 měsíc po porodu, nekojím a vlasy mi i tak hrozně padají - poradíte co by mohlo zabrat?

Mirka | 16.12.2022 06:13 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Padání vlasů
Taky jsem po porodu přišla o půlku vlasů, byla to hrůza. Pak jsem narazila na Orcacollagen a mám klid. Vlasy přestaly padat, začaly růst nové a daleko kvalitnější. Zlepšila se mi i kvalita nehtů a celkově pleti, nemám žádné akné, ani suchou kůži, prostě paráda.

Odpověď
Helča | 18.12.2022 10:55 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Padání vlasů
Moc děkuji za tip na Orcacollagen, určitě bych ho zkusila, protože se obecně kolagen dost doporučuje. Napíšete ještě, kde by se dal objednat za lepší cenu?

Odpověď
Mirka | 19.12.2022 17:17 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Padání vlasů
Doporučuji si na stránkách https://www.orcacollagen.cz/ zřídit členství, pak máte jistou nejnižší cenu na trhu, automaticky generovanou objednávku, zdarma poštovné. Členství je fakt vymyšlené, vše se udělá automaticky za Vás. Navíc má Orcacollagen výbornou chuť lesních plodů, a protože je kolagen hydrolyzovaný za studena, je taky nejúčinnější.

Odpověď
Helča | 20.12.2022 17:51 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Padání vlasů
Moc díky, hned jsem si ho objednala a těším se, že mi taky na padání vlasů zafunguje :) Pročítala jsem si různé diskuze a jde fakt o hodně oblíbenou značku.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné