Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je středa 01. dubna 2026, svátek má Hugo, zítra Erika
Vyhledávání

Diskuse - Dobrá realitní kancelář v Praze?

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Dobrá realitní kancelář v Praze? - diskuze na toto téma
Máte zkušenost s dobrou realitní kanceláří Faraon v Praze, nebo jinou kterou můžete doporučit? Prosím o konkrétní zkušenosti děkuji

Tomáš | 5.2.2018 12:00 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrá realitní kancelář v Praze?
Pokud chcete opravdu spolehlivou realitní kancelář z Prahy, tak doporučuji www.edoxreality.cz/ prodával jsem nájemní dům, inzeroval jsem ho sám několik měsíců a pořád se mi ozíval jen někdo, kdo mi nabízel polovinu požadované ceny, nakonec jsem to svěřil jim a dům byl za měsíc prodán za požadovanou cenu

Odpověď
Karolína | 22.8.2018 12:03 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Dobrá realitní kancelář v Praze?
Můj názor je, že je lepší nemovitost prodat sám, inzerát podat zvládne každý a smlouvy pak přenechat na právnících. Využila jsem comeflexoffice.cz/sluzby/pravni-sluzby a vše proběhlo hladce. Také si někdo zkusil prodat nemovitost sám a smlouvu nechal na právníkovi?

Odpověď
Pavel | 2.8.2020 14:28 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Dobrý den, když už se tady řeší realitky v Praze tak jsem nedávno narazil na tyhle www.bigle.cz mají docela přehledné weby, ale nikdy jsem o nich neslyšel, nemáte s nímy nějaké zkušenosti? Hledáme s rodinou bydlení ani to nemusí být Praha stačí někde na východ směr od Prahy. Třeba okolí Kolína nebo Poděbrad, spíš činžovní dům než klasický panelák a tak 3+1.Byl bych vděčný za každé info. Dekuji

Odpověď
Marina | 23.6.2018 11:19 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Jak je to u Edoxrealitky s jejich půjčkou na nemovitost?

Odpověď
Lída | 24.6.2018 11:27 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Tak ta půjčka je bezúročná. A je až do 2 milionů. A vyřizují ji rychle. Tuším, že do 24 hodin. Tady bude víc info www.edoxreality.cz/bezurocna-pujcka-na-nemovitost

Odpověď
Mariana | 25.6.2018 16:05 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Dobrá realitní kancelář v Praze?
Tak to mi příjde lepší, než si půjčovat jinde. Ta realitka vypadá opravdu věrohodně. Slyšela jsem na ni dobré ohlasy i hlavně ohledně prodeje.

Odpověď
Kamča | 27.6.2018 15:07 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Dobrá realitní kancelář v Praze?
U této realitky na peníze opravdu nečekáš. Mají féový přístup a záruky.

Odpověď
Leník | 28.6.2018 13:47 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Re: Re: Dobrá realitní kancelář v Praze?
Holky, oni za vás i profesionálně nafotí tu nemovitost. Přece jen i ty fotky do jisté míry prodávají.

Odpověď
Lenka01 | 28.12.2018 01:36 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Ahoj. Nevím, jestli vám to ještě pomůže, ale pokud sháníte byt v Praze, tak si myslím, že určitě stojí za zkoušku kouknout na https://www.psn.cz/ Jedné mé kamarádce se přes ně nedávno podařilo sehnat moc pěkný, čerstvě zrekonstuovaný byt za skvělé peníze. Mají tam docela širokou nabídku, třeba si tam vyberete. :)

Odpověď
Roman | 21.10.2019 02:53 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Díky mockrát za tipy na realitky. Už delší dobu sháním nějaké levné bydlení v Praze. Často tam musím dojíždět kvůli práci, takže by se mi celkem hodilo mít tam nějaký menší byt. Teď to řeším tak, že se vždy ubytovávám v tomto penzionu: www.akatpension.com Myslím si ale, že mít v Praze vlastní byt by mě finančně vyšlo mnohem lépe, než dojíždět a vždy shánět ubytování.

Odpověď
benovar | 8.10.2021 15:10 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Těch realitek je tolik že stejně člověk neví, na koho tam narazí. Vybírala bych podle toho co od realitky chcete a požadujete aby třeba kupující splňoval, je dneska hodně realitek který se snaží zavděčit ve všem co to jde, viz články jako https://www.info.cz/byznys/petr-morcinek-duveru-ceskym-spotrebitelum-oplacime-25395.html

Odpověď
Terka | 31.8.2022 14:12 | Souhlasím | Nesouhlasím |
O této realitce jsem teda nikdy neslyela. Zkusila bych se ale mrknout na nějaké recenze na internetu. Každopádně pokud se chystáte prodávat nemovitost, určitě bych to řešila přes nějakou realitku. My prodávali na vlastní pěst a byly s tím jen samé problémy. Nakonec jsme si na pomoc museli vzít i advokáta - https://www.cikr.cz/ Jen díky němu jsme ten prodej úspěšně dokončili.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné