| Přírodní kosmetika na vlasy - diskuze na toto téma |
Holky, je prosím nějaká vlasová péče, včetně barev, co je čiště přírodní? Na vánoce chci udělat sestře balíček, ale ona miluje přírodní kosmetiku, tak abych věděla, po čem a kam sáhnout. Díky moc. Petra | 20.12.2022 22:28 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetika na vlasyJéé tak to jednoznačně doporučuju khadi. Mají přírodní a šetrnou péči o vlasy a nejen o ně :) Odpověď Nikola | 3.1.2023 09:44 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Přírodní kosmetika na vlasyJe k dostání i běžně v drogérii? Odpověď Petra | 12.1.2023 21:48 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Přírodní kosmetika na vlasyNevím jestli v drogérii, ale mají svoje prodejní místa a nebo ofiko eshop https://www.khadi.cz/ Odpověď Lenka | 5.2.2023 23:20 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Přírodní kosmetika na vlasyTaky mám ráda jejich kosmetiku, hlavně teda tělovou. I to složení je super, mám ekzém a jsem ráda, že mi ty jejich olejíčky vyhovují. Odpověď Lenka | 18.2.2023 20:06 | Souhlasím | Nesouhlasím | Re: Re: Re: Re: Přírodní kosmetika na vlasyZeptám se jestli nemáte náhodou vyzkoušené jejich rostlinné barvy na vlasy? Zajímalo by mě jestli drží i na šedinách? Odpověď Linda | 25.12.2022 23:32 | Souhlasím | Nesouhlasím | Přírodní kosmetika na vlasyNo za mě je kvalitní přírodní kosmetika the garden co mají na expertnavlasy.eu. To složení je super a hlavně ty účinky. Odpověď |