Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je čtvrtek 02. dubna 2026, svátek má Erika, zítra Richard
Vyhledávání

Diskuse - Nože jako dárek

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Nože jako dárek - diskuze na toto téma
Holky, doporučíte prosím fajn shop s noži? Takový, kde mají kvalitní nabídku? Naší mají novou kuchyni, tak jim chci udělat radost. Sama vybírat nebudu, to bych si ani netroufla, ale třeba dárkový poukaz by byl super...

Alice | 28.2.2023 15:54 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Nože jako dárek
Jasně, že ano... Já jsem nedávno nože, co jsem měla doma, vyhazovala, protože ty už byly naprosto šílený! Kvalita už nikde, tupý byly, že se ani nabroudit nedaly... takže byly i dost nebezpečný. No a vybrala jsem si nový od https://dellinger.cz/cs/ a musím teda říct, že jsem měla šťastnou ruku. Nože jsou perfektní, kvalitní. A cena taky super. Tak se mrkni na tento shop.

Odpověď
Darina | 24.4.2023 12:02 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Nože jako dárek
Ahoj Alice, jaké nože si vybrala? Já stále bojuji s počtem nožů, kolik jich je tak v běžné domácnosti potřeba?

Odpověď
Alice | 21.5.2023 11:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Nože jako dárek
Ahoj, to je docel těžká otázka, kolik nožů je potřeba. Podle toho co a jak často vaříš. Zkus se třeba nejdřív podívat na nějaké neutrální kousky, třeba tady tento Utility je takový všestranný https://dellinger.cz/cs/samurai-series/4123-nuz-univerzalni-utility-130-mm-dellinger-samurai-8594195885266.html . Jinak jestli častěji připravuješ ryby, nebo více masa, mají skvělé třeba vykosťovací nože, stejkové, okrajovací, na pečivo... Prostě si polož otázku, jaké nejčastěji využiješ.

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné