Internetov sluby pro koly
portál pro všechny maminky
Dnes je pondělí 04. května 2026, svátek má Květoslav, zítra Klaudie
Vyhledávání

Diskuse - Vlasy, nehty, pleť

hlavní kategorie | zpět | + založit nové téma | + odpovědět na toto téma
Vlasy, nehty, pleť - diskuze na toto téma
Holky, co vánoce? Hotovo, uklizeno, nachystáno, nakoupeno? :) Já jsem ještě chtěla něco pro sestru. Hodně by ocenila vitamíny na podporu růstu vlasů a nehtů. Máte s kvalitními vitamíny zkušenosti?

Pavla | 23.12.2022 22:50 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy, nehty, pleť
Já jsem toho zkusila optavdu hodně, a co mi teda pomohlo, to jsou tyto vitamíny https://www.denatura.cz/premiovy-vitaminovy-komplex-vlasy--nehty-a-plet/. Ty jsou skvělé, zabírají opravdu rychle. Už další měsíc jsem pocítila, že ty nehty mám opravdu silnější :)

Odpověď
Anežka | 27.12.2022 16:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy, nehty, pleť
Co se vlasů týče, tak mám ráda přírodní kosmetiku, nic jiného bych na vlasy nedala, a to z toho důvodu, že ta vlasy nezatěžuje a opravdu jim prospívá.

Odpověď
Petra | 1.1.2023 23:33 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Vlasy, nehty, pleť
S jakou značkou máš zkušenost? Taky bych ráda vyzkoušela něco šetrnějšího, protože mám vlasy v dost špatném stavu. Hlavně bojuju s lupy, u hlavy mám vlasy mastné a konečky mám vysušené, tak se mi kosmetika vybírá dost špatně.

Odpověď
Anežka | 4.2.2023 16:37 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Re: Re: Vlasy, nehty, pleť
Nedala bych dopustit na kosmetiku na vlasy od TheGarden, kterou mají na expertnavlasy.eu. Kdyby si nevěděla jakou kosmetiku vybrat, tak doporučuju udělat ten jejich vlasový testík.

Odpověď
Káťa | 5.5.2023 09:35 | Souhlasím | Nesouhlasím |
Vlasy, nehty, pleť
Mně se nejvíc osvědčil kolagen. Koupila jsem tento mořský kolagen https://www.notino.cz/movit-energy/morsky-kolagen-beauty-plus-s-kyselinou-hyaluronovou-doplnek-stravy-pro-vlasy-nehty-a-pokozku/ a je naprosto skvělý. Užívám ho dlouhodobě a výsledky jsou vidět, za což jsem fakt ráda. Hlavně ty nehty se mi spravily, to jsem teda už byla zoufalá, ale dobrý :)

Odpověď

FINANČNÍ PROBLÉMY
Květiny

6.1.2021, cena: 10000 Kč
boruvky
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč
prodam
Potraviny

10.9.2020, cena: 100 Kč

Trička s vlastním potiskem
snadně, rychle a zábavně.

Základní školy
přehledný seznam všech základních škol v ČR.

Online hry
výběr z těch nejlepších online her.

Buďte originální a kupte si vtipné těhotenské tričko. Použijte slevový kód SUPERMAMINA na 10 % slevu!

Vtipné tričko pro těhotné